Jump to navigation
En el marc de la Festa Major de Sant Sebastià, nova edició de les Jornades del Fricandó de Riudoms, que tornen amb l'objectiu de donar rellevància a un plat que ha estat escollit per votació popular com el més representatiu de Riudoms, segons l'enquesta que va promoure la Secció de Gastronomia del CERAP.
Dijous 16 de gener: 19:00h | Aula de cuina de les Escoles Velles: Showcooking dels cuiners Nil Bono i Lucía Fernández del restaurant Cervus de Reus Cal fer reserva prèvia trucant al 977 768 060 o al correu cerap@cerap.cat, abans del 14 de gener.
Dissabte 18 de gener: 12:00h | Plaça de l'Església: Concurs popular de fricandó Cal fer inscripció prèvia trucant al 977 768 060 o al correu cerap@cerap.cat, abans del 16 de gener. Els i les participants hauran de portar el plat o cassoleta de fricandó cuinat a casa, amb una ració de quatre o cinc talls, juntament amb la recepta escrita. Es concediran tres premis (millor gust, originalitat i presentació).
CERAP i Ajuntament de Riudoms
Web CERAP Web Ajuntament de Riudoms
Del 8 de novembre al 31 de gener