Menjar i beure
,
2025
Dies 16 i 18 de gener
Diversos espais

Jornades del fricandó de Riudoms

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

En el marc de la Festa Major de Sant Sebastià, nova edició de les Jornades del Fricandó de Riudoms, que tornen amb l'objectiu de donar rellevància a un plat que ha estat escollit per votació popular com el més representatiu de Riudoms, segons l'enquesta que va promoure la Secció de Gastronomia del CERAP.

Programa: 

Dijous 16 de gener:
19:00h | Aula de cuina de les Escoles Velles:
Showcooking dels cuiners Nil Bono i Lucía Fernández del restaurant Cervus de Reus
Cal fer reserva prèvia trucant al 977 768 060 o al correu cerap@cerap.cat, abans del 14 de gener.

Dissabte 18 de gener:
12:00h | Plaça de l'Església: Concurs popular de fricandó
Cal fer inscripció prèvia trucant al 977 768 060 o al correu cerap@cerap.cat, abans del 16 de gener.
Els i les participants hauran de portar el plat o cassoleta de fricandó cuinat a casa, amb una ració de quatre o cinc talls, juntament amb la recepta escrita. Es concediran tres premis (millor gust, originalitat i presentació).

Organitza: 

CERAP i Ajuntament de Riudoms

Més informació: 

Leaflet | © OpenStreetMap contributors CC-BY-SA,