Menjar i beure
,
2025
Dies 16 i 18 de gener
Diversos espais
Riudoms

Jornades del fricandó de Riudoms

En el marc de la Festa Major de Sant Sebastià, nova edició de les Jornades del Fricandó de Riudoms, que tornen amb l'objectiu de donar rellevància a un plat que ha estat escollit per votació popular com el més representatiu de Riudoms, segons l'enquesta que va promoure la Secció de Gastronomia del CERAP.

Programa: 

Dijous 16 de gener:
19:00h | Aula de cuina de les Escoles Velles:
Showcooking dels cuiners Nil Bono i Lucía Fernández del restaurant Cervus de Reus
Cal fer reserva prèvia trucant al 977 768 060 o al correu cerap@cerap.cat, abans del 14 de gener.

Dissabte 18 de gener:
12:00h | Plaça de l'Església: Concurs popular de fricandó
Cal fer inscripció prèvia trucant al 977 768 060 o al correu cerap@cerap.cat, abans del 16 de gener.
Els i les participants hauran de portar el plat o cassoleta de fricandó cuinat a casa, amb una ració de quatre o cinc talls, juntament amb la recepta escrita. Es concediran tres premis (millor gust, originalitat i presentació).

Organitza: 

CERAP i Ajuntament de Riudoms

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar