Jump to navigation
En el marc de les Rutes Baix Gaià Experiences, nova edició de les Jornades Gastronòmiques de l'arròs, els cargols i els calamars, que enguany comptaran amb la participació d'un total de 19 restaurants del territori.
Un mes per degustar menús i degustacions amb l'arròs, els cargols i els calamars com a protagonistes; tres productes que simbolitzen la identitat del Baix Gaià: un territori ric i divers que combina a la perfecció el mar i la muntanya.
>> Restaurants participants: Gaudium | L'Ermita | Lola Bistro | La Masieta Mediterranium Restaurant | La Estrella del Jamón | Restaurant Brisa Tamarit Beach Resort | El Trull 4 Brasas | Restaurant Flamingo Golf Costa Daurada | Restaurant Òxid | 4Makis Torredembarra | 4Latas Baix a Mar | Restaurant Cal Silver | 4Latas Torredembarra | Xalo | El Perrito | Restaurant El Capitán | Port Viu | Restaurant El Cirerer | Hostal Coca
>> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)
Associació AEH Baix Gaià
Web AEHT
De l'11 d'octubre al 8 de desembre
De l’1 de novembre al 14 de desembre
Del 28 de novembre al 14 de desembre
Del 22 de novembre al 19 de desembre
Mes de desembre