Jump to navigation
Ruta gastronòmica de Calçots i Carxofes al Baix Gaià, una experiència gastronòmica que comptarà amb la participació de 22 restaurants que serviran menús i racions amb el calçot i la carxofa com a protagonista, acompanyades de vins i caves Raventós Codorniu.
>> Restaurants participants:
Altafulla: Bruixes De Burriac, Hotel Gran Claustre | Maritime Beach Club Altafulla | Rustic Food Altafulla | La Xeriueta
El Catllar: Cooperativa Elena | Restaurant Club Hípic Catllar
Tarragona: El Trull 4 Brasas | Restaurant Flamingo Club de Golf Costa Daurada
La Pobla de Montornès: La Cassoleta d'Arròs
Tamarit: Restaurant Brisa
Torredembarra: El Cirerer | El Racó de la Paella | Oxid | Cal Silver | 4 Latas Baix a Mar | 4 Makis | Pepito Bravo | Bar Cervecería La Brava | Ristorante Pizzeria Lina | Restaurant El Capitán | 4 Latas Torredembarra | La Ona Livorno
>> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)
Associació AEH Baix Gaià
Web AEHT
Dissabte 22 de març, 11:30h
Dies 22 i 23 de març
Del 13 al 23 de març
Del 14 de febrer al 23 de març
Cada dijous
Dissabte 29 de març
De l’1 al 29 de març
Del 7 al 30 de març