Activa't
,
2014
Dissabte 13 de desembre, 9:15h
Pavelló Municipal Sant Jordi
Torredembarra

7a trobada GimNadal

Aquest proper dissabte 13 de desembre (de les 9.15 h a les 14 h) el Pavelló Municipal Sant Jordi acollirà la 7a Trobada GimNadal que organitzen el Consell Esportiu del Tarragonès i la Unió de Consells Esportius de Catalunya, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport.

La Trobada GimNadal és una activitat que té lloc durant un matí, en la qual s’inscriuen grups d’esportistes de diferents modalitats gimnàstiques (acroesport, batuka, dansa, funky, gimnàstica aeròbica, gimnàstica artística, gimnàstica estètica, gimnàstica rítmica, hip-hop, jazz, etc.), que executen una actuació davant del públic present. Cada grup disposa d’un temps establert i d’aquesta manera tots els participants passen per la pista, cadascun d’ells amb una música que prèviament han proporcionat a l’organització. Es tracta d’una jornada lúdica i festiva en la qual no es confeccionen classificacions.

Cada esportista col·laborarà amb una quantitat econòmica per cada actuació que realitzi durant la jornada. Així mateix els adults assistents com a públic a l’esdeveniment abonaran un preu pel tiquet d’entrada (3 €), que posteriorment els donarà dret a la participació en un sorteig. Els diners recollits a la Trobada GimNadal es destinaran a la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties del cor.    

  • imatge de control 1per1