AGENDA
Música
Altacústic 2016
2016
Del 21 al 23 de juliol
  • Altafulla
Diversos espais

Altacústic 2016

Dijous 21 de juliol

20 h - Escenari Castell. Artista Gigmit. Un artista de la plataforma internacional Gigmit obrirà aquest any el festival. Gratuït.
21 h - Escenari Castell. Lu Rois 'Cau de Lluna'. Pianista, compositora i cantant. El seu estil, no deixa ningú indiferent. Una de les joies més ben guardades del nostre país. Gratuït.
22 h - Escenari Castell. The Crab Apples 'Hello Stranger'. Formació poc comú que apareix subratllant la força femenina sobre els escenaris de Catalunya. Gratuït.

Divendres 22 de juliol

20 h - Escenari Placeta. Enric Verdaguer 'Moonstruck'. Una col·lecció de cançons que exploren un espai intermig entre el folk i l'indie, han permès difondre el talent d'aquest jove cantant i compositor. Gratuït.
21 h - Escenari Estrella. Maria Arnal i Marcel Bagés. Amb només quatre cançons enregistrades ja són amb tot mereixement, noms propis de la nova música tradicional. Gratuït.
22 h - Escenari del Pou. Pantaleó 'Reina Victòria'. Els amants de la melodia i la cançó gaudiran d’allò més amb el pop de corbata d’aquest grup vallesà. Gratuït.
22:15 h - L'Era del Senyor. Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver. Andrea Motis i Joan Chamorro són considerats la revelació del jazz català. 16€ a l'Ajuntament d'Altafulla. 20€ a tarracoticket.cat.
23:30 h - Escenari del Pou. Inspira 'Greta'. Grup de culte de l’escena catalana amb un creixent reconeixement de públic i crítica. Les seves personals melodies brillen amb llum pròpia. Gratuït.

Dissabte 23 de juliol

20 h - Escenari Placeta. Judit Nedderman 'Un Segon'. Un petit viatge per l’amor, el desamor, la família, la toxicitat, els comiats i la importància del present, de l’ara i aquí. Gratuït.
21 h - Escenari Estrella. Silvio Álvarez 'Llops de Mar'. La seva música crea una atmosfera càlida i pròxima. Pop-folk carregat de records que ens permet viatjar vers un món fet de somnis i felicitat. Gratuït.
22 h - Escenari del Pou. Marion Harper 'Cotton Candy'. Si hi havia alguna cosa que faltava a Catalunya era ella i la seva proposta musical, radiant i potent. D’ella s’ha dit que fa pop lluminós. Gratuït.
23:30 h - Escenari del Pou. El Petit de Cal Eril 'La Força'. Aquell músic de Guissona que des de fa un temps ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. Ara afegeix noves joies a un cançoner brillant. Gratuït.

Et pot interessar

Banderoles Festa Major
Diumenge 24 de maig, 18h
Figueres
Trio Pedrell, Arrels, 2020
Diumenge 23 de febrer, 18h
Amer
Exposició 'Quan comença amb un punt (comunicació dramàtica d’una ficció)', d'Arnau Casanoves
Del 7 al 28 de febrer
Riudoms
El Petit de Cal Eril 'Energia Fosca'
Divendres 21 de febrer, 22:30h
Lleida
1a edició de les Jornades gastronòmiques de la Tòfona i el Safrà del Priorat, Falset, 2020
Del 17 de febrer al 8 de març
Falset, Gratallops, La Morera de Montsant, Cornudella de Montsant
Concert benèfic Open Arms - Tortosa 2020
Divendres 13 de març, 20:30h
Tortosa
24a edició de Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya a Reus, 2020
Del 14 al 17 de maig
Reus
33a edició de la Setmana Medieval de Montblanc, 2020
Del 17 al 26 d’abril
Montblanc