AGENDA
Música
Altacústic 2016
2016
Del 21 al 23 de juliol
  • Altafulla
Diversos espais

Altacústic 2016

Dijous 21 de juliol

20 h - Escenari Castell. Artista Gigmit. Un artista de la plataforma internacional Gigmit obrirà aquest any el festival. Gratuït.
21 h - Escenari Castell. Lu Rois 'Cau de Lluna'. Pianista, compositora i cantant. El seu estil, no deixa ningú indiferent. Una de les joies més ben guardades del nostre país. Gratuït.
22 h - Escenari Castell. The Crab Apples 'Hello Stranger'. Formació poc comú que apareix subratllant la força femenina sobre els escenaris de Catalunya. Gratuït.

Divendres 22 de juliol

20 h - Escenari Placeta. Enric Verdaguer 'Moonstruck'. Una col·lecció de cançons que exploren un espai intermig entre el folk i l'indie, han permès difondre el talent d'aquest jove cantant i compositor. Gratuït.
21 h - Escenari Estrella. Maria Arnal i Marcel Bagés. Amb només quatre cançons enregistrades ja són amb tot mereixement, noms propis de la nova música tradicional. Gratuït.
22 h - Escenari del Pou. Pantaleó 'Reina Victòria'. Els amants de la melodia i la cançó gaudiran d’allò més amb el pop de corbata d’aquest grup vallesà. Gratuït.
22:15 h - L'Era del Senyor. Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver. Andrea Motis i Joan Chamorro són considerats la revelació del jazz català. 16€ a l'Ajuntament d'Altafulla. 20€ a tarracoticket.cat.
23:30 h - Escenari del Pou. Inspira 'Greta'. Grup de culte de l’escena catalana amb un creixent reconeixement de públic i crítica. Les seves personals melodies brillen amb llum pròpia. Gratuït.

Dissabte 23 de juliol

20 h - Escenari Placeta. Judit Nedderman 'Un Segon'. Un petit viatge per l’amor, el desamor, la família, la toxicitat, els comiats i la importància del present, de l’ara i aquí. Gratuït.
21 h - Escenari Estrella. Silvio Álvarez 'Llops de Mar'. La seva música crea una atmosfera càlida i pròxima. Pop-folk carregat de records que ens permet viatjar vers un món fet de somnis i felicitat. Gratuït.
22 h - Escenari del Pou. Marion Harper 'Cotton Candy'. Si hi havia alguna cosa que faltava a Catalunya era ella i la seva proposta musical, radiant i potent. D’ella s’ha dit que fa pop lluminós. Gratuït.
23:30 h - Escenari del Pou. El Petit de Cal Eril 'La Força'. Aquell músic de Guissona que des de fa un temps ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. Ara afegeix noves joies a un cançoner brillant. Gratuït.

Et pot interessar

Vsites Guiades al Far de Torredembarra, 2018
Del 21 de juny al 29 de setembre
Torredembarra
Exposició 'Joan Casals, Itineraris en el laberint' al MAMT, Tarragona, 2019
Del 19 de setembre al 3 de novembre
Tarragona
Dimarts 24 de setembre, 21h
Castelló d'Empúries
Joaquim Cabezas, Cabezas, Fotògraf, blanc i negre
Del 13 de setembre al 15 d'octubre
Valls
XIX Festival de Música de la Vila de Rialp - 2019
Del 17 de juliol al 26 de setembre
Rialp
Corrandes són Corrandes
Dimecres 25 de setembre, 19h
Cambrils
Concerts a la Cripta de l’Ermita, tardor-hivern, Cambrils, 2019
Del 22 de setembre al 19 de gener
Cambrils
Homenatge a Joaquín, el comte de l'Equus - Amposta 2019
Dissabte 28 de setembre
Amposta