Fires i festes
,
2015
Dies 5 i 6 de gener
diferents espais
Cambrils

Arribada Reis Mags d'Orient

L’Associació d’Antics Alumnes de la Salle ja ho té tot a punt per l’arribada de Ses Magestats a Cambrils. Els tres Reis Mags d’Orient desembarcaran a les Escales Reials el proper 5 de gener a les 19 hores i, seguidament, s’iniciarà la cavalcada, que s’aturarà a la plaça Mossèn Batalla i finalitzarà a la plaça de la Vila. 
 
El regidor de Festes, Lluís Abella, i el president de l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle, Carles Martí, han presentat avui el programa dels Reis Mags d’Orient i han agraït la col·laboració del Club Nàutic, els pescadors, la Cooperativa Agrícola i les nombroses empreses i voluntaris. En total unes 250 persones es mobilitzaran perquè els Reis Mags puguin portar els regals. 
 
La cavalcada estarà formada per un conjunt de carrosses i cavalls, amb els tres Reis i 98 patges. Cada Rei anirà en una carrossa gran que representa un barri de Cambrils (el Barri Marítim, l’Eixample i la Vila), una carrossa petita i dos cavalls. Seguint la línia iniciada l’any passat, la carrossa dels caramels tancarà la comitiva per evitar el risc de nens recollint caramels. A més, s’han  modificat petits elements de sota les carrosses i els enganxalls dels tractors per millorar la seguretat dels espectadors i dels membres de la comitiva reial.  
 
L’endemà dimarts, 6 de gener, els Reis Mags repartiran casa per casa les joguines i els regals als nens i nenes que ho hagin sol·licitat. El repartiment començarà a les 9 del matí per la zona de la vila, la platja i les urbanitzacions i a les 10 per Cambrils Nou. El pavelló municipal d’esports estarà obert de les 22 hores del dia 5 de gener fins a les 1:30 hores del 6 de gener perquè els patges puguin preparar la repartida de regals. 
  • imatge de control 1per1