Música
,
2014
Diumenge 27 de juliol a les 22h
Parc del Pinaret
Cambrils

Auryn

Auryn ha estat el grup revelació del 2013. Les seves més de 32 setmanes a la llista de vendes oficial amb el seu àlbum de debut, dos premis NEOX, premi 40 Principals, més de 5 milions de reproduccions a Youtube i “entrades exhaurides” en els seus concerts, els avalen. “Anti-heroes”, el seu esperat segon disc, supera les expectatives amb nota.
 
Quan a l'estat espanyol portàvem anys sense apostar per una formació musical masculina, neix el fenomen Auryn. David, Blas, Carlos, Álvaro i Dani, cinc nois que portaven tota la seva vida dedicada a la música, uneixen les seves veus en un projecte musical amb grans influències britàniques que pretén recollir el millor del pop internacional i importar-ho al nostre país.
 
Després d'autoproduir-se el seu primer disc, "Endless Road 7058" i col·locar 3 dels seus singles entre els 10 més venuts del país, aconsegueixen ser fitxats per Warner Espanya, que va editar fa un any el seu segon treball, "Anti-heroes", amb el qual han aconseguit ser disc de platí i entrar directament al número 1 de la llista de vendes. Des de llavors, mai han abandonat la llista dels discos més venuts i han presentat el seu treball en més de 100 concerts.
 
Entre les seves fites hi ha dos premis 40 Principals (un d'ells al Millor artista revelació), un premi MTV EMA, el Disc de l'Any i cinc Premis Neox. A més, el seu canal de Youtube ha aconseguit 20 milions de visites. El fenomen fan que arrosseguen aquests cinc nois queda pal·lès cada concert, cada signatura i cada esdeveniment, on es congreguen milers de persones, moltes d'elles des de diversos dies abans.