Activa't
,
2016
Dissabte 30 d'abril, de 17 a 00 h
diferents espais
Cambrils

Cambrils Comerç de Nit

Una seixantena de comerços participen en la quarta edició del ‘Cambrils Comerç de Nit’ que es celebra aquest dissabte al municipi. Es tracta d’una festa del comerç local que començarà a les cinc de la tarda i que s’allargarà fins a la mitjanit. El certamen està organitzat per la regidoria de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Cambrils, amb el suport de la Unió de Botiguers i la Xarxa del Port i la col•laboració de les entitats d’artistes, Petits Luxes, juntament amb la Nit d’Artistes i amb el suport de Hunday. 
 
Les persones que acudeixin a la cita trobaran els comerços amb les últimes tendències de la temporada oberts fins a la mitjanit, fent diferents promocions amb les que busquen atraure la clientela. A banda, durant les sis hores en què es celebrarà la festa hi haurà una vintena d’activitats arreu que inclouen batucada, màgia, teatre, música, dansa i exposició de vehicles entre d’altres. 
 
Horaris de les actuacions
De les 18 a  les 19 h, pels carrers del Port de Cambrils, passa carrers a toc de BATUCADA a càrrec dels CAGARRIERES. Sortida des de la plaça de les Remendadores.
 
De les 18:15 a  les 19 h, a la plaça de les Remendadores, sessions de ball HIP-HOP i JAZZ, a càrrec de l’ESCOLA DE DANSA GISELLE.
 
De les 18 a  les 24 h, vine a conèixer Hyundai Cambrils a la plaça del Pòsit!. EXPOSICIÓ DE COTXES HYUNDAI I OFERTA EXLUSIVA per Cambrils Comerç de Nit!
 
De les 18 a  les 24 h, a la plaça de Mossèn Joan Batalla EXHIBICIÓ DE COTXES FORD MUSTANG.  
 
De les 18:30 a  les 19:30 h, a la plaça del Pòsit, CONCERTILLO DE POP/ROCK JOVE a càrrec del grup IL•LÚRIA.
 
De les 19 a les 20 h, al carrer Roger de Llúria, CONCERT DE JAZZ amb la STROMBOLI JAZZ BAND.
 
De les 19:30 a les 20:30 h, al carrer Consolat de Mar, CONCERT DE SAXO, a càrrec de GERARD MARSAL.
 
De les 19:30 a les 21:30 h, a LA CENTRAL DE CAMBRILS del Passeig Miramar, 5, DJ SESSIONS.
 
De les 20 a  les 21 h, a la plaça de l’Església, MÚSICA POP/ROCK a càrrec del grup ZERO.
 
De les 20 a  les 21 h, al carrer de les Drassanes, JAM SESION PICTORICO MUSICAL amb NURI MARINÉ I PETATE
 
De les 20 a les 24 h, a KOKUA COOL SHOP de la plaça de Mossèn Joan Batalla, 4, DJ SESSIONS. 
 
De les 20 a les 24 h, vine a ENCANT del carrer de Miquel Planàs, 13 i gaudeix d’una NIT MÀGICA amenitzada pel nostre Mag i DJ.
 
De les 20:30 a  les 21:30 h, al carrer Sant Pere, música tradicional marinera, CANÇÓ DE TAVERNA I HAVANERES a càrrec del GRUP TERRAL
 
De les 20:30 a les 24 h, al CENTRE D’ESTÈTICA MARTA DE ARMAS del carrer Drassanes, 2, ESTUDI NUTRICIONAL I SESSIÓ DE MAQUILLATGE GRATUÏTS 
 
De les 21 a les 22 h, a la cruïlla del carrer Ramon Llull amb Mossèn Joan Batalla, ESPAI MUSICAL AMB MAJÚSCULES, amb la BIG BAND de l’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE CAMBRILS.
 
De les 22 a  les 23 h, a la plaça de l’Esglèsia, CONCERT d’IVAN HERZOG.
 
De les 22:30 a les 24 h, a MIUMA del carrer del Consolat de Mar, 74, PROJECCIONS D’IMATGES DE MODA MIUMA.
 
De les 22:30 a les 23 h al carrer de Roger de Llúria i de les 23 a les 23:30 h al carrer Sant Pere, ESPECTACLE ITINERANT DE BOMBOLLES, HULA-HOOPS I PILOTA DE CONTACTE en el que tu també seràs protagonista,  a càrrec de GISELA DE FOC.
 
De les 23 a les 24h, a la plaça del Pòsit, CONCERT DE SOUL, FUNK & ROCK’N ROLL, a càrrec de la banda musical SARDINA’S GOLDEN RULE
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1