Espectacles
,
2014
De l'1 de juliol al 31 d'agost a les 20:30h
diversos espais
Cambrils

Espectacles de circ

El centre del Port, la plaça Mossèn Batalla i la platja de l’Ardiaca seran els tres escenaris amb programació diària de l’1 de juliol al 31 d’agost. La iniciativa està impulsada i coordinada per la companyia Passabarret amb el suport del Patronat de Turisme de Cambrils.

El nou cicle Circ de Carrer portarà a Cambrils una vintena d’artistes i més de 240 representacions d’espectacles aquest estiu. El centre del Port (al costat del Nàutic), la plaça Mossèn Batalla i la platja de l’Ardiaca seran els tres escenaris d’aquesta mostra de clown i circ. 

 
La programació, organitzada per la companyia Passabarret i el Patronat de Turisme de Cambrils, oferirà diverses actuacions diàries d’un màxim de 30 minuts entre les 20:30 i les 23:30 hores des de l'1 de juliol fins el proper 31 d’agost. 
 

A la gorra

Una de les característiques més innovadores de la iniciativa és el sistema de pagament conegut com “a la gorra” o Pay After Show. És a dir, que el públic paga directament a l’artista si li ha agradat el que ha vist. 
 
La programació inclou artistes amb espectacles de catxets elevats que fan actuacions curtes en zones turístiques seguint models nascuts a Argentina, on aquest sistema està molt estès i fins i tot hi ha amfiteatres a la gorra, i d’altres treballen a festivals europeus anomenats Buskers. Són professionals de la gorra locals i de diferents punts del món, com Argentina o Mèxic, que oferiran espectacles de qualitat dins d’un programa estable en espais regulats i amb un punt de connexió elèctrica.
  • imatge de control 1per1