Arts
,
2016
Del 20 de novembre al 21 de febrer
Museu d'Art Modern (MAMT)
Tarragona

Exposició 'Bartolozzi 1943-2009'

El proper divendres, 20 de novembre, el president de la Diputació inaugura al Museu d'Art Modern (MAMT) l'exposició dedicada a Rafael Bartolozzi (1943-2009).
 
Amb motiu d'haver-se complert l’any passat el cinquè aniversari de la mort de l’artista i atesa la seva intensa vinculació a Navarra i al Camp de Tarragona, el Museu de Navarra i el Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona han coproduït aquesta mostra antològica amb que es pretén recuperar, actualitzar i posar en valor la seva trajectòria i aportacions.
 
El resultat és aquesta exposició de caràcter antològic que, sense abastar la totalitat de les seves facetes artístiques, pretén destacar els punts essencials del desenvolupament de la seva concepció de l’art al llarg de tota la seva trajectòria a través d’un recorregut per gairebé mig centenar d’obres triades de la seva col·lecció privada tant per la rellevància intrínseca com per la representativitat que tenen.
 
En l'acte d'inauguració es presentarà també un catàleg dissenyat pel seu fill, Nil Bartolozzi, amb textos de la comissària de la mostra, Raquel Medina, i de la catedràtica Maria del Mar Lozano Bartolozzi, germana de l’artista.
 
L'exposició es podrà visitar fins al 21 de febrer de 2016.
 
Horari:   
dt a dv de 10 a 20 h
ds de 10 a 15 h i de 17 a 20 h
dg i festius d'11 a 14 h; dll tancat
  • imatge de control 1per1