Arts
,
2017
Del 2 al 18 de març
Sala Lluís Icart
Torredembarra

Exposició 'Imatges'

'Imatges' és un recull d’obres de l’artista torrenca Rosa Crehuet que es podrà visitar a la Sala Lluís d’Icart del Castell de Torredembarra fins al divuit de març. La mostra consisteix en una amalgama de tècniques mixtes que combina la pintura sobre teixits i llenços amb l’escultura.
Rosa Crehuet és una artista de formació autodidacta, creativa i polifacètica, que ha experimentat amb l’art des de la seva infantesa. Filla del matrimoni Manuel Crehuet i Rosa Maria Wennberg, fills adoptius de Torredembarra i reconeguts per la seva implicació en el teixit cultural de la vila, Rosa Crehuet va créixer de la mà de l’expressió artística en el sentit més ampli.
Seguint la seva vocació, es va diplomar en Arts i tècniques de la moda, dedicant la seva trajectòria professional a l’elaboració de vestuari específic d’espectacles i mitjans de comunicació informatius i culturals.
La seva professió l’ha mantingut vinculada a l’esfera artística, i els coneixements adquirits li han permès convertir els teixits, i més concretament la seda, en una tela perfecta per a projectar-hi el seu pinzell, obtenint composicions innovadores i originals. La inquietud de Crehuet, però, va més enllà, i com ella mateixa afirma, qualsevol material esdevé una superfície ideal per acolorir.
La pintura i l’escultura seran les tècniques protagonistes de la propera exposició, on a més d’olis i teixits, podrem contemplar petites figures de cotó i roba. Una combinació que atorga molta expressivitat a la mostra, i que permet al públic interpretar el virtuosisme de Crehuet a través d’un conjunt polièdric i molt personal.
La seva obra ha estat projectada en diverses ocasions arreu del territori català, destacant espais com el Museu de l’Art de la Pell de Vic i l’espai “Marra” de la Gran Via, el Centre Cívic de Nou Barris i el centre veïnal “Calàbria 66”, a Barcelona. També ha exposat a Canet de Mar, Rupit i, de forma itinerant, per diferents indrets de la comarca d’Osona.
 
Horaris: Dimecres, dijous i divendres, de 17 h a 20 h, i dissabtes, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h
 
*Organitza: Ajuntament de Torredembarra
 
Més informació:
  • imatge de control 1per1