Fires i festes
,
2015
Del 23 al 26 de juliol
diferents espais
Miami Platja

Festa Major de Sant Jaume

Miami Platja celebrarà del 23 al 26 de juliol la Festa Major d’estiu en honor al seu patró, Sant Jaume. En total s’han preparat una trentena d’actes per tal que tothom pugui gaudir de les festes més populars i participatives de l’any.  

La ballada de la geganta Lluna Roja i els seus Timbalers és un dels primers actes programats de les festes que començaran amb el pregó a la pista d’estiu, el proper dijous 23 de juliol. Una tarda d’esport amb la nova tendència de la temporada, el futbol bombolla, a la platja Cristall, o un espectacle revista, el divendres 24 de juliol, són dues de les novetats d’aquesta edició.

El programa es completa amb els jocs infantils i la festa de l’escuma, els castells, les sardanes, el concurs de truita i rebosteria, el tir al plat, balls, la missa en honor a Sant Jaume amb el coro rociero “Arena del Mar”, sessions de música amb Dj o les tradicionals vaquetes, que es celebraran dissabte i diumenge a les 6 de la tarda a la plaça del cinquantenari.

El castell de focs artificials, el rom cremat i l’actuació de l’Associació Cultural i Musical Miami Sona posaran el punt i final a unes festes a les que hi esteu tots convidats. 

Descarrega't el programa clicant aquí