Espectacles
,
2017
Diumenge 26 de març, 12h | 16h | 19h
Teatre Tarragona
Tarragona

'Geronimo Stilton. Gran retorn a Fantasia'

“Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia amb un nou espectacle musical participatiu i interactiu, i amb una innovadora posada en escena.”

Geronimo Stilton, el ratolí més famós de la literatura i el teatre els darrers anys, aterrarà al Teatre Tarragona, on l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes. En aquesta nova aventura Flordiana ordena a Stilton que vagi a buscar tots els tresors màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot plegat és estrany i molt misteriós. Una aventura de bigotis en què el públic es retrobarà amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres! Geronimo Stilton. Gran retorn a Fantasia està basat en el llibre El gran llibre del Regne de la Fantasia, que ha venut més de 200 mil exemplars i s'ha convertit, així, en un dels més llegits de l’any 2015 a l’Estat. L'espectacle està dirigit per Lluís Danés, amb la música de Xavi Lloses i llibret d'Enric Llort.

Direcció: Lluís Danés
Composició musical: Xavi Lloses
Llibret: Enric Llort
Amb: Geronimo Stilton, Beth Rodergas, Edgar Martínez, Marc Gómez, Marina Xeix, Marina Schiaffino, Laura Borràs, Toni Guillemat i Joan Mas
Producció: Focus, Grup 62, Universal i Jet Entertainment
Idioma: Català
Durada: 2 hores i 10 minuts (entreacte de 15 minuts inclòs)

Entrada: 25 € / 20 € infantil (menors de 16 anys) / Menors de 3 anys gratuït / 22 € (- 25 anys / + 65 anys)

  • imatge de control 1per1