Música
,
2014
Divendres 8 d'agost a les 22h
Parc del Pinaret
Cambrils

Glora Gaynor & Marta Sánchez

No és fàcil poder ajuntar a dues reines del pop en un mateix escenari, però l'espectacle "Divas": Marta Sánchez & Gloria Gaynor, ho ha aconseguit. Dos número 1 de les pistes de ball que faran posar a tot el públic en peus ballant els seus hits, autèntics himnes internacionals.

Marta Sánchez és una de les millors veus del país i una de les més grans artistes, autèntica referència de la música pop espanyola de l'última dècada. Des que va iniciar la seva carrera al 1986 ha venut més de 7 milions de discos a tot el món i ha guanyat nombrosos premis. La cançó “Desesperada” al 1993 dins del disc “Mujer”, la va catapultar al més alt de les llistes de vendes d'Espanya i Llatinoamèrica. Després d'aquest senzill, milers d'èxits com “Soy yo”, “Get Together”, “De mujer a mujer” o “Colgando en tus manos” certifiquen una carrera discogràfica impecable que converteixen a Marta Sánchez en la reina del pop espanyol.

Gloria Gaynor, la intèrpret del mític “I Will Survive”, himne d'alliberament femení i del col·lectiu gai, arriba al costat de Marta Sánchez, amb la qual ha manifestat en diverses ocasions el seu desig d'actuar en directe. Guardonada amb el premi “Legend” dels World Music Awards de Montecarlo, Gloria va enlluernar des de l'inici de la seva carrera musical, a mitjans dels anys 60. A més, va ser homenatjada en 2010 pel Museu dels Grammys a Los Angeles.

Preu: 30-40-60 euros anticipada / 40-50-80 euros a taquilla (Ticketea.com)

  • imatge de control 1per1