Música
,
2014
Dilluns 29 de desembre, 21h
Teatre Tarragona
Tarragona

Gran Concert d'Any Nou

Amb l’Strauss Festival Orchestra arriba la producció més famosa d’Europa avalada per 25 anys d’èxits i més de 5 milions d’espectadors a tot el món. Aquesta producció ha rebut grans ovacions en les més importants sales de tota Europa: Musikverein de Viena, Concertgebouw d’Amsterdam, Philarmonie de Berlín, Musikhalle d’Hamburg, l’Auditorium Parco della Musica de Roma, Palau de la Música de Barcelona, Teatro Real i l’Auditorio Nacional de Música de Madrid, entre altres escenaris.

El programa, inspirat en la tradicional cita musical que cada any se celebra a Viena, inclou els títols més coneguts del rei del vals, Napoleó, Festa de las flors, El vals de l’emperador i Champagne.No faltarà el vals més cèlebre de tots, El bello Danubio azul, ni la Marcha Radetzky, que compassada amb el picar de mans del públic, acostuma a tancar la vetllada.

El concert és un dels esdeveniments més esperats de la temporada musical, per l’extraordinari clima festiu que l’envolta i per l’enorme participació d’un públic que, any rere any, omple les sales.

Preu general: 33 euros (menors de 12: 25 euros)

  • imatge de control 1per1