AGENDA
Música
Johann Strauss Gran Concert d'Any Nou
2014
Dilluns 29 de desembre, 21h
  • Tarragona
Teatre Tarragona

Gran Concert d'Any Nou

Amb l’Strauss Festival Orchestra arriba la producció més famosa d’Europa avalada per 25 anys d’èxits i més de 5 milions d’espectadors a tot el món. Aquesta producció ha rebut grans ovacions en les més importants sales de tota Europa: Musikverein de Viena, Concertgebouw d’Amsterdam, Philarmonie de Berlín, Musikhalle d’Hamburg, l’Auditorium Parco della Musica de Roma, Palau de la Música de Barcelona, Teatro Real i l’Auditorio Nacional de Música de Madrid, entre altres escenaris.

El programa, inspirat en la tradicional cita musical que cada any se celebra a Viena, inclou els títols més coneguts del rei del vals, Napoleó, Festa de las flors, El vals de l’emperador i Champagne.No faltarà el vals més cèlebre de tots, El bello Danubio azul, ni la Marcha Radetzky, que compassada amb el picar de mans del públic, acostuma a tancar la vetllada.

El concert és un dels esdeveniments més esperats de la temporada musical, per l’extraordinari clima festiu que l’envolta i per l’enorme participació d’un públic que, any rere any, omple les sales.

Preu general: 33 euros (menors de 12: 25 euros)

Et pot interessar

Concert de Fito Luri a Cassiopea
Dissabte 21 de març, 21h
Reus
Lo Riu Sona Festival - Amposta 2020
Dissabte 30 de maig, 18h
Amposta
Hamsa hamsa, grup, música
Diumenge 15 de març, 18h
Amer
Cayana
Divendres 6 de març, 19h
Barcelona
Banderoles Festa Major
Diumenge 24 de maig, 18h
Figueres
Concert de Lluís Capdevila al Celler de Falset, 2019
Divendres 28 de febrer, 21h
Lleida
Cicle Jazz Olot, concerts, jazz, 2020
Del 18 de gener al 21 de març
Olot