Ikigaiebre
ikigaiebre
Av. Ràpita, 107 Bis
43870 - Amposta
  • 615 968 482
  • ikigaiebre@gmail.com
Amanida
Alimentació de territori

Una proposta de territori, la riquesa del nostre entorn a taula. Donant visibilitat a tots aquells productors que cada dia cuiden la nostra terra, l’essència de cada esforç, cada il·lusió, cada projecte que surt del més profund d’un mateix, de somnis fets realitat. Cada persona, cada procés, cada cultiu té el seu ritme i el seu cicle, és per aquest motiu que treballem amb una carta de temporada respectant les estacions i poder gaudir dels tresors que ens ofereix la terra a cada moment. Acceptem la responsabilitat d’elaborar i transformar amb amor cada proposta que trobareu a la nostra carta, sempre amb evolució i amb la il·lusió de compartir molts bons moments.

> Consulteu la carta aquí (enllaç)

Flamencs - Delta de l'Ebre
Ecoturisme

Propostes ecoturístiques per descobrir les Terres de l'Ebre d'una manera sostenible, respectuosa amb el medi ambient i amb consciència ecològica.

> Consulta-les aquí (enllaç)

Llapissos
Formació

Transmetre els coneixements i valors que poden ajudar a una millora en la professionalitat i en les relacions humanes basades en un aprenentatge multidisciplinari, amb noves estructures educatives de cooperació que ens apropin a un referent, una motivació i un autoconeixement d’autoresponsabilitat, per accionar la nostra vida cap al camí que ens fa sentir realitzats i al mateix temps donar un servei professional desenvolupant la nostra passió individual i aportant un bé comú, amb valors i ètica social, respectuosa amb la terra i l’individu.

Tot un equip de professionals està a la vostra disposició per adaptar la formació a les vostres necessitats, donant una personalització a cada projecte o programa. Els diferents mòduls i càpsules formatives exposades poden ser adaptades segons les necessitats de l’alumnat, context, recursos i durada.

> Consulta les càpsules formatives aquí (enllaç)

Més informació

Projecte multidisciplinar que combina art, cultura, gastronomia, ecoturisme, integració social, desenvolupament educatiu i sensibilització mediambiental. 

Ikigaiebre ofereix un espai de botiga, degustació, càtering i restaurant de temporada, sempre apostant per l'agricultura respectuosa amb el medi ambient i amb les sinergies col·laboratives. 

Horaris

De dilluns a dijous: de 9 a 16h i de 18 a 00h
Divendres i dissabte: de 9 a 16h i de 19 a 01h
Diumenge: de 20 a 22h (només delivery)