Música
,
2014
Divendres 1 d'agost a les 00h
Camp de futbol
Vimbodí i Poblet

Itinerant Summer Festival: DJ Luxury

Vimbodí i Poblet es converteix, aquest divendres, en una parada més de l’Itinerant Summer Festival! En aquesta ocasió, el festival electrònic compta a cabina amb una Dj de luxe, i mai millor dit! La francesa DJ LUXURY serà l’encarregada de fer ballar el públic amb el seuc còctel de vitalitat rítmica, tècnica i elegància natural.

Resident del famós Club Pacha al 2008, és una de les poques dj femenines que pot competir amb els grans, després d’haver actuat amb Bob Sinclar i David Guetta i en els millors festivals (Concert Superbus-França 2010 – Electrobeach 2011 – Circuit Matinée 2012) i en llocs mítics de Barcelona a Miami, passant per Lisboa o Zurich. Finalista del concurs ShecandDJ llançat per EMI Music, s’ha convertit en una nova promesa.           

En aquesta ocasió, el festival compta també amb Joe Lee – Schädel, a més d’animacions en directe, megatron, xanquers, marxandatge oficial i moltes més sorpreses.

Tot, en un festival que va néixer al maig del 2010 de la mà d’empreses amb una llarga trajectòria en el món de l’espectacle, la música en directe i l’oci nocturn, que han apostat per fer un espectacle amb els millors deejay’s nacionals i internacionals, juntament amb els ‘Itinerant deejay’s’ Joe Lee,  Dudins i K-nela. Cantants, gogo’s, performances amb foc, acrobàcia, xanquers, malabars amb foc, twirling amb foc, projeccions, regals de merxandising i sorpreses itinerants són altres dels ingredients que fan d’aquest festival una cita especial i una experiència inoblidable.

Preu: gratuït

Més informació a la pàgina de facebook Itinerant Summer Festival

  • imatge de control 1per1