Entorn
,
2014
Dissabte 12 de juliol a les 20h
platja Llarga
Tarragona

Marxa nòrdica + caiac nocturn

Bendhora i TGN Nàutica Kayak organitzen una nova edició del Nordicaiac, una activitat que repta als més intrèpids a passar un vespre diferent.

Es tracta d’una experiència divertida i senzilla que combina dues activitats físiques que estan molt de moda: la marxa nòrdica i el caiac. Els participants es trobaran a la platja llarga on coneixeran la tècnica del nordic walking de la mà de Bendhora. Tot seguit aniran practicant fins a la platja de la Móra, on els esperarà TGN Nàutica Kayak per introduir-los en el món del caiac. Ja de nit, faran el recorregut invers però pel mar, amb un frontal i gaudint de la lluna plena, per acabar novament al punt de trobada.

Bendhora és una empresa focalitzada en promoció de la marxa nòrdica que organitza diferents activitats arreu del territori català. TGN Nàutica Kayak està situada a Tarragona i ofereix excursions en caiac i cursos avançats. Aquesta activitat neix fruit de la col·laboració entre ambdues empreses i es pot organitzar sota demanda per a grup.

L'ACTIVITAT INCLOU:

- Lloguer dels bastons de marxa nòrdica
- Instructor de marxa nòrdica
- Assegurança d'accident i responsabilitat civil
- Lloguer del caiac
- Instructor de caiac

*Cada participant s’ha de portar alguna cosa per menjar en acabar la marxa nòrdica i abans d’agafar el caiac.

PER A RESERVAR L’ACTIVITAT: http://botiga.bendhora.com

Preu: 30 euros

  • imatge de control 1per1