Música
,
2016
Divendres 20 de maig, 21:30 h
Teatre Tarragona
Tarragona

Orquestra Camerata XXI 'Sartine "Rei" de París'

L’home més poderós de França i l’autèntic “rei” de París en època de Lluís XV. Una història i un espectacle de teatre i música que us sorprendran!

Imagineu-vos un polític francès de finals del segle divuit, poderós com Richelieu, Fouché o l’actual Manuel Valls. Un polític amb llums i ombres, hàbil, culte i intrigant, l’autèntic “rei” de París en època de Lluís XV. Com a cap de la policia de la ciutat, sabia tot, tot, el que passava a carrers i salons (inclosos amors i “relacions perilloses”) i cap músic, com ara Mozart, podia tocar sense el seu permís. “L’home més ben informat de França” va ser el primer en fugir de la Revolució, deixant un o dos morts al darrere, en mans dels que el buscaven a ell. I va anar a morir a Tarragona. Per què Tarragona? us preguntareu. Potser perquè havia nascut a Barcelona? O hi havia raons ocultes? Ens ho explicarà ell mateix, amb la millor música del seu temps, un temps de revolució musical. Us presentem tot un personatge: Anton de Sartine.

 

Amb l'Orquestra Camerata XXI
Direcció musical: Xavier Blanc
Direcció d’escena: Marc Chornet
Intèrpret: Ricard Ferré
Marta Mathéu, soprano - Dani Espasa, clavicèmbal - Marta Cardona, Xavier Blanc, Albert Carbonell, David Blay i Mario Lisarde, músics

Preu: 15 €

  • imatge de control 1per1