AGENDA
Família
2014
Del 27 al 30 de desembre
  • Cambrils
Palau Municipal d'Esports

Parc de Nadal

El Parc de Nadal de Cambrils arriba enguany a la 20a edició ampliant la superfície d’activitats fins a dos pavellons (l’any passat va ser d’un i mig), amb més inflables, una zona dedicada a activitats relacionades amb el reciclatge, els nous tallers dels Xiquets de Cambrils i una masterclass de zumba o aeròbic dirigida a nens cada mitja hora. A més, la festa d’aniversari inclourà diverses sorpreses que els organitzadors no han volgut desvetllar i es clourà amb un espectacle d’animació infantil el dia 30 de desembre. 
 
El regidor de Festes, Lluís Abella, i la responsable del Grup Esplai Arrels Marta Marca han presentat avui les activitats del Parc de Nadal de Cambrils, que obrirà del 27 al 30 de novembre (en horari de 16 a 20 hores) al Palau Municipal d’Esports. El regidor ha afirmat que l’Ajuntament segueix apostant pel Parc amb l’objectiu d’oferir un espai educatiu de qualitat que ompli el lleure dels infants i joves de fins a 12 anys de Cambrils i al mateix temps fomentar la implicació de joves que realitzen tasques de monitoratge, pre-monitoratge i voluntariat i la participació de les entitats. 
 
Per la seva banda, Marta Marca ha explicat que, com l’any passat, l’oferta pels infants menors de 5 anys no es limitarà a la ludoteca, sinó que també podran fer la major part dels 9 tallers, que s’adaptaran a les diferents edats. Entre les novetats, destaquen l’inflable exclusiu per nens de 5 a 8 anys per millorar la seguretat, les propostes dels Xiquets, les manualitats amb pinyes i les activitats organitzades per Medi Ambient, que s’afegiran als ja clàssics tallers de maquillatge, xapes o dansa, enguany centrats en l’aniversari. 
 
Al Parc hi treballaran en total unes 40 persones, 12 dels quals són joves voluntaris. L’aportació de l’Ajuntament és la subvenció de 13.000 euros (la mateixa xifra de l’any passat) i la contractació de l’espectacle d’animació.  
 
El preus es mantenen. L’entrada per un dia costa 4 euros i l’abonament 12 euros. Els abonaments es poden comprar al Departament de Festes de l’Ajuntament o la taquilla el primer dia d’obertura del parc.  
 
També continua el Roda-Parcs del 29 de desembre amb la col•laboració entre els Ajuntaments de Salou, Vila-seca i Cambrils. Amb la compra d’una entrada de qualsevol d’aquests tres parcs es pot assistir un altre dia a un dels altres parcs. 
 

Et pot interessar

1a edició de les Jornades gastronòmiques de la Tòfona i el Safrà del Priorat, Falset, 2020
Del 17 de febrer al 8 de març
Falset, Gratallops, La Morera de Montsant, Cornudella de Montsant
4a edició del cicle de conferències Cambrils Pensa, 2020
Del 17 de gener al 19 de juny
Cambrils
Llibre 'Savage Coast', de Muriel Rukeyser traduït per Eulàlia Busquets
Divendres 28 de febrer, 19:30h
Falset
Cicle Diumenges al Teatre, Cambrils, 2020
Del 26 de gener al 26 d'abril
Cambrils
Carnaval de Vila-seca, 2020
Del 21 al 25 de febrer
Vila-seca
24a edició de Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya a Reus, 2020
Del 14 al 17 de maig
Reus
Exposició 'Quan comença amb un punt (comunicació dramàtica d’una ficció)', d'Arnau Casanoves
Del 7 al 28 de febrer
Riudoms
Exposició '11 Llenguatges per dir Art' a Cambrils, 2020
Del 7 de febrer al 26 de març
Cambrils