Família
,
2017
Dissabte 1 d'abril, 18:30 h
Sala Cal Maiam
Torredembarra

Projecció de la pel·lícula 'Vaiana'

En el marc del cicle CINC de Cinema Infantil en Català, projecció de la pel·lícula 'Vaiana'. 

Sinopsi: Fa milers d'anys els millors mariners del món viatjaven al llarg de l'oceà Pacífic descobrint noves illes, però un bon dia els seus viatges van cessar i encara ningú ha descobert per què. Vaiana, una jove apassionada i intrèpida que sent un fort vincle amb el mar, és la filla adolescent del líder d'una tribu que habiota les illes del Pacífic Sud. Ella està disposada a resoldre el misteri sobre els seus avant passats.

Seguint el consell de la seva àvia, la jove decideix fer cas a la prohibició del seu pare de romandre a l'illa, i es llança als confins de l'Oceà en companyia de la seva mascota, un maldestre gall de nom Heihei. En el seu camí es trobaran amb Maui, un semidéu que compta amb un ham màgic, que li dóna l'habilitat de canviar de forma. Junts viuran una gran aventura en què s'enfrontaran a ferotges criatures en una missió gairebé impossible que els portarà a creuar el mar obert, trobant al seu pas molta acció, enormes animals marins, submons sorprenents i cultures antigues.

Pel·lícula d'animació dirigida per Ron Clements i John Musker, directors de 'La Sireneta' (1989), 'Aladdin' (1992), 'Hèrcule's (1997) o 'Tiana i el gripau' (2009).

 

Preu entrada: 4€ (grans i petits)

*Organitza: Ajuntament de Torredembarra

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1