Música
,
2014
Diumenge 10 d'agost a les 22h
Parc del Pinaret
Cambrils

Raphael

Raphael torna a l'estudi. I ho fa, després de l'èxit del seu més recent àlbum, “Mi gran noche”, regravant de nou part del seu immens historial discogràfic. Encara que amb una petita diferència: si a l'anterior donava protagonisme a cançons que en el seu moment havien estat inevitablement eclipsades per grans èxits que havien coincidit en el temps, en aquest cas s'atreveix amb algunes de les quals ell mateix crida les seves “joyas de la corona”.

Així, en “De amor & desamor” (suggeridor títol que dóna nom al nou disc i a la gira), l'artista torna a sorprendre amb noves versions (nova veu, nous arranjaments, nova producció) de temes històrics en la seva carrera professional i, per descomptat, en la música popular en espanyol de l'últim mig segle.

Són tres els músics que s'han encarregat dels nous arranjaments i producció: Jacobo Calderón (“Qué sabe nadie”, “Amor mío”, “Ámame”), Paco Salazar (“Será mejor”, “Provocación”, “No puedo arrancarte de mí”…), i Fernando Velázquez (“En carne viva”, “Desde aquél día”, “Frente al espejo”…), fins a completar els quinze temes que componen “De amor & desamor”. Arranjaments actuals, sorprenents, vibrants, amb marcades diferències entre si (alguns d'ells gravats amb l'Orquestra Simfònica de Ràdio Televisió Espanyola), que acompanyen a la veu única de Raphael en aquesta enèsima valenta aventura la producció executiva de la qual és a càrrec de Manuel Martos.

  • imatge de control 1per1