Música
,
2014
Divendres 8 d'agost, 21:30h
Restaurant Maria Segués
Vimbodí i Poblet

Roger Mas

Els dies 18 de juliol, 8 d’agost i 5 de setembre a 2/4 de 10 del vespre, el restaurant Masia Sagués serà l’escenari d’aquests sopars d’estiu sota els avets tricentenaris. Vi i gastronomia inspiraran el repertori de tres concerts d’artistes d’àmplia trajectòria i reconeixement, i amb la col·laboració tres cellers de la DO Conca de Barberà.
 
Les Nits de Sopar i Música, una nova proposta del Restaurant  Masia Sagués, és sens dubte, una de les ofertes més originals i atractives per aquest estiu en l’àmbit de la restauració de les comarques tarragonines. En aquest primera edició el sopar comptarà amb un menú que s’acompanyarà dels vins dels cellers Vega Aixalà, Abadia de Poblet i Rosa Maria Torres. I seguidament l’emblemàtic espai s’omplirà de la música i les cançons de Toni Xuclà i Gemma Humet, Roger Mas, i Cris Juanico.
 
En la segona nit enogastromusical del Restaurant Masia Sagués la música de canço d'autor d'en Roger Mas maridarà amb plats elaborats amb productes de proximitat i vins del celler Abadia de Poblet. 
 
Per més informació sobre l’activitat, menú i reserves podeu trucar al Tel. 659 374 940.
  • imatge de control 1per1