Espectacles
,
2016
Dissabte 9 d'abril, 21 h
Teatre Tarragona
Tarragona

Teatre 'Romeu i Julieta' de W. Shakespeare

La més gran història d’amor mai explicada, interpretada per dos dels actors joves del moment. Imprescindible! Després de l’èxit de Hamlet torna el Projecte Ingenu.

Romeu i Julieta és la història d’un primer, i últim, amor. La història de dos joves per desprendre’s del llegat d’odi que no els deixa estimar, que no els deixa estimar-se. Quan es coneixen, l’amor dels ingenus Romeu i Julieta és pur, complet, absolut. Aquest goig només dura un instant. El moment de saber que el seu amor estarà condicionat per l’odi entre les seves famílies és l’inici d’un destí fatal que acaba amb la mort dels amants. L’herència els assassina. Romeu i Julieta és la història de la impossibilitat de desprendre’s del propi llegat. Després d’abordar Hamlet (que també va fer aturada a Tarragona), Projecte Ingenu insisteix amb l’obra Shakesperiana amb un muntatge dirigit per Marc Chornet i protagonitzat per Carlos Cuevas i Clàudia Benito.

Direcció: Marc Chornet Artells
Amb: Carlos Cuevas, Clàudia Benito, Alba José, Neus Pàmies, Roser Tàpies, Rosa Serra, Clara de Ramon, Xavier Torra, Toni Guillemat, Jordi i Martí Salvat

Preu: 25 €

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1