Menjar i beure
,
2014
Dijous 14 d'agost, 19h
Claustre de Sant Francesc
Montblanc

Wine & Music KM0

L'Associació Juvenil Barjaula torna a programar, per aquest estiu, una tarda de músics de la Conca de Barberà. Després de la bona acollida de la jornada de l'any passat, que es va en motiu dels deu anys de l'entitat, Barjaula ha decidit tornar a programar una tarda de música amb gent de la comarca el proper dijous 14 d'agost.

Aquesta edició, que es fa sota el nom de 'Wine & Musica KM0', combinarà música i vins al Claustre de Sant Francesc, un espai ideal per escoltar música en directe. La jornada començarà a les a les 7 de la tarda i s'allargarà fins a les 11 de la nit. Durant la tarda, es podran degustar vins dels cellers Mas Foraster, Rosa Maria Torres i Rendé Masdeu. També es podran degustar pizzes al nou bar Sant Francesc.

Els músics que hi participaran seran Anton Duch, el grup espluguí Anatòlia, Xavier Iborra, Joan Pau Jàvega, Josep Calvet i Abisme. Tots ells són músics de la Conca de Barberà, algun dels quals actuarà per primera vegada. Així, aquesta festa també vol ser una plataforma i una oportunitat perquè nous músics es donin a conèixer.

  • imatge de control 1per1