Camina que caminaràs

Diumenge 27 a La Febró tindrà lloc la 18a Marxa Dufour organitzada pel Club Excursionista Reddis
Surtdecasa Camp
,
25/10/2013
Entorn

L'ésser humà acostuma a aprendre a caminar quan compleix el primer any de vida. N'hi ha a qui els costa més, i d'altres que quan arrenquen ja no hi ha qui els pari. Al Club Excursionista Reddis (CE Reddis) de Reus porten caminant des del 1933, any en que es va crear la secció d'excursionisme dins el Club de Futbol Reddis. Tot i així, la història diu que porten actius de manera oficial i sense aturar-se des de l'any 1950, quan van ser reconeguts per la Federación Española de Montañismo.

Al llarg de tots aquests anys el CE Reddis ha anat creixent i guanyant premis però sobretot ampliant la família de socis i fanàtics de l'excursionisme. Un bon exemple en són els nombrosos campaments i marxes que ha anat organitzant durant tot aquest temps. Com ara el tema que ens ocupa, la 18a Marxa Dufour d'orientació i regularitat, que s'ha anat duent a terme amb freqüència des del 1975, i que se celebra aquest diumenge 27 d'octubre a La Febró.

En aquesta prova hi poden participar, per parelles, tant excursionistes federats, com qualsevol altra persona del carrer que hi estigui interessada. Això si, l'organització tancarà les inscripcions quan arribi als 100 inscrits, és a dir, 50 parelles participants. Si hi esteu interessats, teniu temps fins el dia 25 d'octubre, i podeu inscriure-us aquí.

I un cop inscrits, què?

Doncs dissabte a la tarda es farà el sorteig per decidir l'ordre de sortida de les parelles, i diumenge al matí a les 08:30h. s'haurà de recollir el dorsal i la documentació de cada parella, i esperar el tret de sortida a les 09:00h. des de la Font de Pubill, just abans d'entrar al poble. Una de les particularitats d'aquesta competició és que durant gairebé 9km, els participants hauran d'orientar-se i passar controls secrets que estaran repartits al llarg del tram de la marxa, sense córrer, ja que aquesta és una altra de les normes de participació i en cas de ser sorpresos corrent és motiu de penalització.

A més a més, aquesta edició de la Marxa coincideix amb la XV Copa Catalana, de manera que aquelles parelles d'excursionistes que tinguin la llicència federativa d'aquesta temporada en vigor, entraran a puntuar en la XV Copa Catalana de Marxes Tècniques Regulades.

Així que si voleu demostrar la vostra orientació i gaudir d'un matí diferent enmig de la muntanya, aquesta és una proposta que us va a mida. Ah, i pels no iniciats, com nosaltres, podeu llegir el reglament de la Marxa Dufour fent clic aquí.

--

18a Marxa Dufour La Febró. XV Copa Catalana
Diumenge 27 d'octubre a les 09:00h
La Febró

A

També et pot interessar