Foto: 

Víctor Rubio

Georgina Llauradó: “Un s’ha de llevar al matí, pensar què vol fer i llençar-s’hi de cap”

L’actriu reusenca que va protagonitzar ‘Mamma Mia!’ porta ara ‘Zoomwatts’ a Reus amb Txell Sust i Jofre Bardagí
Surtdecasa Camp
,
31/01/2014
Espectacles
En algun lloc no sabem ben bé on, hi ha una biblioteca que ha quedat enterrada sota una heura. Una biblioteca encantada repleta de personatges fantàstics que segur que ens sonen d’alguna cosa. Hi són la Rateta, el Botes, Merlí… i ja fa 100 anys que estan de festa dins un indret que un bon dia va tancar i que no va obrir mai més. Aquest és el punt de partida de ‘Zoomwatts’ un musical que compta amb la presència d’un trio de jazz liderat per Saki Guillem i que protagonitzen Txell Sust, Jofre Bardagí, Pau Rubio i Georgina Llauradó. Aquesta última, reusenca, va incorporar-se al projecte després d’estar girant pels principals teatres de tot l’Estat fent un dels papers protagonistes del musical ‘Mamma Mia!’ i de ser part del repartiment de ‘180 graus de cel’ de la companyia La Virgueria. 
 
 
"Després dels quatre anys de 'Mamma Mia!' que van ser molt intensos, d’una experiència que va ser molt potent, et planteges què has de fer. Jo tenia moltes ganes de fer coses jo, d’escriure coses meves, de tornar a fer teatre de text... i vaig començar a moure’m”, explica la Georgina. De fet, a més de les coses que està fent amb altra gent, com ‘Zoomwatts’, també és fundadora i integrant de Les Artistes Locals, una companyia reusenca que imparteix cursos de teatre al Bravium de Reus i que, juntament amb l’entitat Perejil’s Sounds, organitza l’interessant cicle teatral de petit format Quarts de Teatre.
 
La Georgina, però, també necessita trepitjar l’escenari només com a cantant. Fa molts anys va ser una de les vocalistes de la recordada Orquestra La Padrina, on hi va estar des dels inicis fins el final de la banda i amb qui va enregistrar un disc. Ara, com no, també té el seu propi projecte musical: The Marshmallow Girls. “Ja portem dos espectacles: un amb cançons de Nadal de Phil Spector i l’altre amb cançons de Georges Gershwin, i ara en presentem un tercer que serà una revisió del de l’Spector però amb un guió que lligarà les cançons”, apunta.
 

L’actriu i cantant reusenca està força contenta de com li van les coses i en fa una lectura més que positiva. “Un no s’ha de quedar a casa i ha de sortir a fer coses, ens hem de llevar pel matí pensant què volem fer i llençar-nos de cap a fer-ho. Per exemple, jo sempre havia volgut fer un repertori de nadales i un trio de noies com The Ronettes i quan vaig acabar ‘Mamma Mia!’ vaig començar amb The Marshmallows Girls. I mira, ja anem pel tercer espectacle!”, explica. 
 

‘Zoomwatts’, un musical a ritme de jazz

Un bon dia la Georgina va trobar-se amb la cantant Mone, amb qui havia compartit escenari a ‘Mamma Mia!’. “Em va explicar que amb un grup de gent estaven preparant ‘Zoomwatts’, un projecte musical que es basava en uns personatges que donaven vida a una biblioteca abandonada. Resulta que fa uns anys vaig escriure un text semblant i per això em va entusiasmar la idea, i que després a la Mone la van agafar per fer ‘La Bella y la Bèstia’ i al seu lloc hi vaig entrar jo per substituir-la”, assenyala la reusenca.
 

 
‘Zoomwatts’ va estrenar-se al Festival Temporada Alta de Girona i Salt, va fer temporada al Teatre Poliorama de Barcelona i, ara, la gira que està fent per tot el país s’atura al Teatre Bravium de Reus aquest cap de setmana. Si voleu aconseguir una entrada o un CD de l'espectacle, nosaltres tenim un concurs en marxa!
 
--
 
Diumenge 2 de febrer a les 19:00h.
Teatre Bravium de Reus

A

També et pot interessar