Castellers

Foto: 

Lins Griñó

Castells post-Sant Pere

Les jornades castelleres del cap de setmana al Camp de Tarragona
Arnau Martínez
,
30/06/2017
Fires i festes
Amb motiu de Sant Pere, tant a Montbrió del Camp com a Tarragona celebren diada castellera aquest cap de setmana. Us expliquem tots els detalls perquè és provable que hi hagi alguna sorpresa. Emocionant, segur!

Diada de Sant Pere al Serrallo

Dissabte 1 a les 18h | Plaça de Sant Magí de Tarragona
Colla Vella dels Xiquets de Valls, Xiquets de Tarragona, Nens del Vendrell i Xiquets del Serrallo
Interès: probablement es veuran castells de 9

Els Xiquets del Serrallo celebren la diada del patró del barri, Sant Pere, i ho fan acompanyats de tres colles de primer nivell, els Nens del Vendrell, els Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els serrallencs volen completar els tres castells que ja volien fer dissabte passat per Sant Joan el 3 de 7, el 4 de 7 i 3 de 7 amb l’agulla. Els Nens del Vendrell debuten en aquesta diada i volen seguir treballant la tripleta de 8. Els Xiquets de Tarragona seguiran rodant els de 8 i mig que han fet fins ara (5 de 8, 4 de 8 amb l’agulla i 2 de 8 amb folre). Tot i així, els matalassers podrien estrenar el primer castell de 9 de la seva temporada. Qui és més probable que porti els 9 pisos és la Colla Vella que ha de recuperar sensacions després del Sant Joan passat, s'haurà de veure com els hi va afectar l'intent de 3d10fm. 

  • imatge de control 1per1
Castellers
Foto: Jordina Pagès


Diada de Sant Pere a Montbrió del Camp

Diumenge 2 a les 12h | Plaça de la Vila de Montbrió del Camp
Xiquets de Cambrils i Xiquets d’Alcover

La població de Montbrió també organitza una diada en motiu de Sant Pere amb dues colles petites del Camp de Tarragona, els Xiquets de Cambrils i els Xiquets d'Alcover. Els de la localitat costanera volen seguir rodant les estructures de 6 pisos en forma de 2, 3 i 4 de 6 per al setembre, per la seva festa major anar a pels castells de 7. Els Xiquets d'Alcover també optaran pels 6 pisos ja que són una colla que acostumen a arrossegar poques camises.

A

També et pot interessar