Cinema Cambrils Rambla de l'Art
Cinema Cambrils Rambla de l'Art
Rambla Jaume I, 35
43850 - Cambrils
  • 977 368 838
  • info@cinemacambrils.com

Cartellera

Català

Alcarràs

Sinopsi

La pel·lícula narra la història de la família Solé que, després de vuitanta anys cultivant la mateixa terra a Alcarràs, es reuneix per fer plegats la darrera collita.

En paraules de la directora: "Es tracta d'una història sobre la pertinença a una terra, a un lloc. Un drama sobre les tensions generacionals perpètues, la superació d'antigues tradicions i la importància de la unitat familiar en temps de crisi".

Horaris: 

Del 27 de maig al 2 de juny:
Divendres: --
Dissabte: 16:30h
Diumenge: 16:15h
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: --

El arma del engaño

Sinopsi

Any 1943, en plena II Guerra Mundial. Les forces aliades estan decidides a llençar un assalt definitiu a Europa. Però s'enfronten a un desafiament important: protegir durant la invasió a les seves tropes de la potència de foc alemanya, i així evitar una possible massacre. Dos brillants oficials d'intel·ligència, Ewen Montagu (Firth) i Charles Cholmondeley, són els encarregats d'establir l'estratègia de desinformació més inspirada i improbable de la guerra... Una història inspirada en fets reals basada en un 'bestseller' de Ben Macintyre.

Horaris: 

Del 27 de maig al 2 de juny:
Divendres: 18:30h
Dissabte: 20:15h
Diumenge: 20:00h
Dilluns: 18:30h
Dimarts: 16:45h
Dimecres: 18:30h
Dijous: 16:15h

Jeremy Thomas, una vida de cine

Sinopsi

Durant dècades, el llegendari productor Jeremy Thomas ha conduït des d'Anglaterra al Festival de Cannes. En aquesta ocasió l'acompanya Mark Cousins, autor de 'La història del cinema: Una odissea'.

En una road movie íntima i visual de cinc dies a través de la França rural, recorden algunes de les pel·lícules produïdes per Thomas, que es troben entre les més aclamades i controvertides de tots els temps, com 'L'últim emperador', de Bernardo Bertolucci, que va guanyar 9 premis Oscar, incloent el de Millor Pel·lícula, o 'Crash', de David Cronenberg, que va provocar un escàndol a Cannes.

Durant el viatge s'intercalen imatges de les pel·lícules produïdes per Thomas i declaracions d'algunes estrelles que han treballat amb ell, com Tilda Swinton i Debra Winger.

Horaris: 

Del 27 de maig al 2 de juny:
Divendres: 22:30h
Dissabte: --
Diumenge: --
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: --

Sundown

Sinopsi

L'adinerada família britànica Bennett gaudeix d'unes vacances relaxants a Acapulco quan una trucada anuncia un succés fatal. L’Alice decideix interrompre el viatge immediatament mentre que el Neil fingeix haver perdut el passaport i es queda a Mèxic. Aquesta actitud aguditza les diferències entre ells fins a arribar a límits insospitats.

Horaris: 

Del 27 de maig al 2 de juny:
Divendres: 17:00 | 20:45h
Dissabte: 18:45 | 22:30h
Diumenge: 18:30h
Dilluns: 17:00 | 20:45h
Dimarts: 19:00h
Dimecres: 17:00 | 20:45h
Dijous: 18:30h

Ennio. El maestro

Sinopsi

Retrat del músic més popular i prolífic del segle XX, dues vegades guanyador del Premi de l'Acadèmia i autor de més de 500 bandes sonores, Ennio Morricone. Un bell homenatge a partir d’una entranyable entrevista de Giuseppe Tornatore amb el mestre i testimonis d'artistes i directors com Bernardo Bertolucci, Oliver Stone, Quentin Tarantino o Bruce Springsteen.

Horaris: 

Del 27 de maig al 2 de juny:
Divendres: --
Dissabte: --
Diumenge: --
Dilluns: --
Dimarts: 20:30h
Dimecres: --
Dijous: --