Estol Verd Celler
Estol Verd Celler
C/ Nou, 11
43812 - Rodonyà
  • 696 110 074
  • 616 620 984

Més informació

Estol Verd celler és un projecte iniciat per la Sara i el Gerard l’any 2014. El celler està situat a Rodonyà, a la casa pairal de Cal Joan Rosset on antigament ja s’hi havia fet vi. Cultiven les seves vinyes mitjançant agricultura ecològica, i elaboren els seus vins amb la mínima intervenció possible. La fermentació alcohòlica és a partir de llevats naturals, respecten el procés natural del vi.

*Els seus vins es poden trobar al web www.estolverd.cat

Els agrada mostrar la seva feina i l’entorn on viuen i treballen, fruit d’aquesta inquietud neix Orien-tast, l’activitat d’enotursime que ofereixen al seu celler.

Orien-tast:
Activitat enoturística que consisteix en buscar ampolles de vi amagades al llarg d’un recorregut que transcorre entre vinya, oliveres, ametllers i bosc. Per trobar les ampolles es fa mitjançant una app mòbil que es diu Orientast. Un cop trobada l’ampolla es tracta de tastar el vi al lloc on s’ha torbat. La mateixa app proporciona unes preguntes tipus test per descobrir les característiques del vi.

És una activitat ideal per fer en grup d’amics o amb família, ja que els nens també tenen un tresor amagat que farà que puguin sentir-se involucrats en l’Orien-tast. Combina vins, natura i senderisme. Consisteix en un tast de vins desenfadat i tranquil que permet al visitant descobrir el paisatge de la nostra comarca tot tastant el vi en plena natura.

Es pot fer qualsevol dia de l’any, és el visitant el que escull i dia i l’hora que vol fer-ho.
> Tota la informació a www.orientast.com

Horaris

Per visitar el celler i fer tast de vins s’ha de concertar visita per telèfon o correu electrònic.

Entrada

Preu visita i tast: 6€