Jump to navigation
Utilitza ingredients de primeríssima qualitat. Sobretot tingues cura dels ous, que siguin del camp i ben frescos. Recorda que tots els ingredients han d'estar a temperatura ambient.
Fes servir receptes de pastissers professionals o, a poder ser, d'una font fiable.
No caiguis en la temptació d'afegir o restar ingredients, especialment el llevat. La proporció de cada ingredient és molt important.
Pesa i mesura cada ingredient amb exactitud. Una bàscula digital és ideal. Pensa que és un procés matemàtic i químic.
Coneix el teu forn. Respecta els temps de cocció i sobretot, no obris el forn abans de que acabi el temps de cocció marcat a la recepta.
Combina bé els sabors dels cupcakes i els frostings.
Pel frosting és aconsellable utilitzar una bona icing sugar, un bon sucre glacé. Això farà que el resultat sigui sedós i suau a la boca.
Per decorar els cupcakes, les "boquilles" n 1M i n 2D són perfectes per decorar amb un frosting.
A l'hora de decorar amb la mànega de pastisseria s'ha de tenir cura de no omplir-la massa i utilitzar la consistència adeqüada per marcar la "boquilla".
Sigues creatiu i atreveix-te amb els colors quan decoris el teu cupcake (utilitza aplicacions, purpurines comestibles, etc.)