Barrakes de Torredembarra 2014

Foto: 

cedida

Videoguia de les Barrakes de Torredembarra

El 29 i 30 d'agost celebren 5 anys amb SFDK, La Gossa Sorda, Fetitxe 13 i 6 grups del Camp
Surtdecasa Camp
,
27/08/2014
Música
Ja fa mitja dècada que les entitats de Torredembarra organitzen les seves pròpies Barraques coincidint amb la Festa Major de Santa Rosalia. Activitats per a tots els públics des de la tarda i concerts fins a la matinada són els principals ingredients d'aquesta celebració que enguany tindrà lloc els dies 29 i 30 d'agost.

 

Divendres 29 d’agost

18h Batalla de MC's + exhibició Angel Batlle (campió del món de bike trial)
20h Grallers dels Nois de la Torre
21:15h Dansa: 3 points
22h III Concurs musical:

Vadó 
Vadó és el nom artístic de Salvador Miró, un músic de La Selva del Camp que des de l’estiu de 2010 es mou sobre els escenaris com a cantautor. Des de llavors ha fet una cinquantena de concerts i enguany ha enregistrat el seu primer disc ‘Volem junts’ (2014). El seu discurs musical navega entre el pop i el rock amb tocs del country, del blues, del jazz, del funk o del reggae.

 

nemesis
Els nemesis són un quartet de rock encara que ells mateixos diuen literalment que fan “música per fregar els plats”. Porten actius des de setembre de 2005 encara que l’actual formació data del novembre del mateix any. Han estat finalistes i semifinalistes de diversos concursos i han actuat principalment pel Camp de Tarragona, tot i que també han fet concert puntuals a Barcelona. Fins ara han editat dues maquetes i diverses cançons en discos recopilatoris (‘Un munt d’idees’, ‘EbreMusik 2006’ i ‘Baix Gaià Sound’).

 

Rereguarda
Són una banda molt jove que tot just aquest any ha complert el seu primer any de vida. Venen de Reus i se senten còmodes fent ska, punk i reggae, música que utilitzen com a “medi de revolució” per enviar, tal com diuen, un “missatge revolucionari”. De moment els Rereguarda encara no han passat per l’estudi.

 

Fetitxe 13
A l’hora de referir-nos a l’actual escena rapera del Camp de Tarragona, hem de parlar sense cap mena de dubte de Fetitxe 13, el projecte musical més personal del cantant de rap reusenc Zime, àlies de Joël Prieto. Un personatge inquiet, que abans ja havia donat guerra amb La Via Muerta, i que ara també és membre de DéjaBèat. Compta amb tres treballs: ‘This is Tarrako’ (2014), ‘Antes de morir yo decido qué me espera Remixes’ (2013) i ‘Antes de morir yo decido qué me espera’ (2011).

 

SFDK
SFDK són les inicials de Siempre Fuertes de Konciencia, un grup de rap sevillà que amb els anys s'ha convertit en una de les bandes més destacades a nivell estatal dins d'aquest terreny. Van començar a funcionar l'any 1993 i des de llavors han editat set treballs discogràfics, a més de diferents maquetes i nombroses col·laboracions.

 

Dj Ade de Leela vs Dj Purple Child
La primera nit d’aquestes Barrakes s’acabaran amb grans clàssics dels anys 70, 80 i 90 que farà sonar Dj Ade de Leela, i amb cançons de rap, reggae o funk que punxarà en Dj Purple Child, l’alter ego com a discjòquei de Fetitxe 13.

 

Dissabte 30 d’agost

19h Conta contes: La Pastoreta
20h Mag Genis 21h Teatre: ‘El jardí poètic de les delícies’, a càrrec de Jana i Vivian (Jose Antonio Nieves, Jana i Vivian).
22h III Concurs musical:

Rar
Són un trio establert a Vilafranca del Penedès amb membres de l’Alt i el Baix Penedès i de Torredembarra. Van néixer la tardor de 2012 i actualment es troben preparant les cançons que formaran part del seu primer disc.

 

Ivory
Trio de músics de Vilallonga del Camp que, encara que només tinguin 19 anys, beu directament de propostes de blues-rock dels 70 com ara Jimi Hendrix, The Doors o Led Zeppelin. Toquen junts des de juny de 2011, data des de la qual han fet una cinquantena de concerts arreu del Camp de Tarragona, a Barcelona i fins i tot a Dublín. Aquest 2014 es van proclamar vencedors del concurs Reussona de Reus, després d’actuar a les Barraques de la Festa Major de Sant Pere.

 

Lager
Van néixer el Sant Joan de 2009 a Torredembarra de la mà d’un pare i d’un fill gran amants del rock dur, l’estil sobre el qual van decidir formar el seu repertori. En els seus directes combinen temes propis amb versions de bandes com Led Zeppelin, AC/DC, Iron Maiden, Guns’n’Roses o Metallica.

 

La Gossa Sorda
Una de les bandes en actiu més veteranes de l’escena musical en català del País Valencià que va començar a tocar l’any 1997. Fan ska, rock, reggae i punk i un dels seus trets característics és l’ús de les dolçaines. Venen de Pego i tenen cinc discos. L’últim l’han editat aquest 2014 i porta per nom ‘La polseguera’.

 

PD Karkinyoli vs Dj Rude Girl
Les barraques de Torredembarra d’enguany posaran el seu punt i final amb les cançons ‘de festa major’ que punxarà en PD Karkinyoli i amb l’ska i el punk de Dj Rude Girl.

--

Barrakes de Torredembarra
29 i 30 d'agost
Aparcament Mañé i Flaqué
 

 

A

També et pot interessar