Foto: 

Surtdecasa

Guia pràctica del 2n Torredembarra és música

Els carrers de Torredembarra s'ompliran de músics del Baix Gaià aquest cap de setmana
Surtdecasa Camp
,
06/10/2016
Música
Promoure i donar a conèixer els artistes de Torredembarra i la zona del Baix Gaià. Aquest és l'objectiu del Torredembarra és música que aquest cap de setmana arriba a la seva segona edició. En total, seran 21 els grups musicals torrencs i del territori que actuaran a ritme de rock, folk, batucada o flamenc, per dir només alguns estils, en un dels set espais que el municipi ha habilitat per l'ocasió. La voluntat del consistori és que la cita vagi creixent, per això enguany han ampliat el nombre de dies i escenaris. Perquè hi aneu ben preparats, us oferim aquesta guia on podreu escoltar i veure algunes de les propostes que hi actuen enguany.

Bentocats 

Divendres 7 d’octubre, 22 h. Espectacle itinerant des de la plaça de la Font.
Dissabte 8 d’octubre, 10:30 h. Espectacle itinerant des del carrer Lleida.
Dissabte 8 d’octubre, 12:30 h. Plaça Josep Valls Ibern. Baix a Mar.

Bentocats és un grup de percussió i batucada amb membres procedents d’arreu del Tarragonès. Porten uns quants anys oferint els seus espectacles itinerants a tot arreu on poden i en aquesta ocasió faran presència al Torredembarra és Música, tant divendres com dissabte.

 

Kurcats

Divendres 7 d’octubre, 23 h. Pàrquing Mañé i Flaquer

Els Kurcats són una de les bandes de pop-rock en català més veteranes del Camp de Tarragona. L’any 1999 van treure el seu disc ‘Ja t’ho deia jo’ (Soviet Records), tot i que compten amb altres enregistraments tant d’abans com de després. Un dels grups clàssics del Baix Gaià que segueix ben viu!

 

Prozac

Divendres 7 d’octubre, 00 h. Pàrquing Mañé i Flaquer

Grup de versions, amb músics força experimentats del Baix Gaià, que es dedica a versionar clàssics del rock i del pop de les dècades dels 70, els 80 i els 90.

 

Rar

Divendres 7 d’octubre, 01 h. Pàrquing Mañé i Flaquer

Trio de rock metal que es mou entre Vilafranca del Penedès i el Baix Gaià. ‘Estic flotant’ és una de les cançons incloses en una maqueta que van enregistrar el 2014.

 

Fire Dragon

Divendres 7 d’octubre, 02 h. Pàrquing Mañé i Flaquer

Els amants del heavy també tenen la seva cita en el marc del Torredembarra és música. Divendres, de la mà de Fire Dragon, una banda formada el 2011, que reivindica l’essència del heavy metal dels 80, propi de grups com Óbus, Barón Rojo o Ángeles del Infierno.

 

Julivert

Dissabte 8 d’octubre, 12 h. Plaça de la Vila

Trio en clau acústica pensat com a formació de cançons de taverna. En aquesta formació hi trobem diferents gats vells de l’escena musical torrenca com Jordi Suñé i David Morlà, també integrants del grup Tres.

 

Fanfara

Dissabte 8 d’octubre, 20 h. Plaça de la Vila.

Aquest serà un concert especial per aquesta banda torrenca que combina instruments de vent i percussió amb gralles, ja que serà l’actuació on celebraran el seu 20è aniversari. El grup va néixer de la mà dels Grallers de la Torre amb l’objectiu d’acompanyar a diverses figures del seguici popular de Torredembarra. A partir del 2003, es van incorporar les gralles i es va consolidar com a proposta estable d’onze músics. Tota una institució per on hi ha passat nombrosos músics del municipi.

 

Els Cantaires de la Llar

Dissabte 8 d’octubre, 13 h. Plaça Josep Valls Ibern. Baix a Mar.
​Dissabte 8 d’octubre, 17 h. Plaça Mossèn Joaquim Boronat.

Dissabte al migdia, a Baix a Mar, hi actuaran Els Cantaires de Llar, una agrupació coral vinculada a l’Associació de jubilats i pensionistes de Torredembarra.


 

 

The Gloomy Sundays

Dissabte 8 d'octubre, 13 h. Carrer Lleida

The Gloomy Sundays és el nom d’un jove duet, que principalment interpreta versions en clau acústica, que tot just va néixer el passat mes de novembre de la mà de l’Aina i el Martí. 

 

Nobodies

Dissabte 8 d’octubre, 19 h. Plaça de la Font.

Des d’AC / DC a Nacha Pop, passant per REM, The Pixies o The Cure. Versions de diferents èpoques i diferents estils.

 

Nostalgia

Dissabte 8 d’octubre, 19 h. Carrer Lleida.

De cara a dissabte a la tarda, els més nostàlgic podran ballar una estona a ritme de les rumbes i els boleros que ens oferirà la formació Nostalgia.

 

José Angel Barrera

Dissabte 8 d’octubre, 20 h. Carrer Lleida.

El compositor i músic de Torredembarra José Ángel Barrera és un dels intèrprtes de flamenc més reconeguts de les nostres comarques. No en va, hi ha pocs músics que puguin dir que hagin actuat al 30è Festival de Guitarra Espanyola de Shanghai, o en un concert adreçat a autoritats xineses. Ha col·laborat amb diverses penyes flamenques, i ha acompanyat amb la guitarra diverses figures professionals com ara “El Cabrero”, Pepe “Perejil”, Luisa Márquez, entre d’altres.

 

Coral Sant Jaume de Creixell 

Dissabte 8 d’octubre, 18 h. Plaça Mossèn Joaquim Boronat.
Just després d’una de les actuacions d’Els Cantaires de la Llar, actuarà una altra agrupació coral d’aquest àmbit. Es tracta de la Coral Sant Jaume de Creixell, la qual tampoc s’ha volgut perdre aquesta edició del Torredembarra és Música.
 

Cyatec 

Dissabte 8 d’octubre, 23 h. Pàrquing Mañé i Flaquer.
Els CYATEC és una banda que es mou entre els trash, el hardcore, el metal i el punk, que compta amb diferents membres de Torredembarra, Creixell i Tarragona. Tenen un parell de treballs enregistrats que es poden escoltar al seu Bandcamp.
 

 

 

Nemesis 

Dissabte 8 d’octubre, 01 h. Pàrquing Mañé i Flaquer.
Nemesis és una banda de hard-rock que va néixer l’any 2005, sota la influència de Pearl Jam i el so Seattle. Des de llavors, han estat finalistes en concursos com el Baix Gaià Sound o l’Ebre Musik o semifinalistes del concurs europeu Emergenza.

 
 

Lager 

Dissabte 8 d’octubre, 02 h. Pàrquing Mañé i Flaquer.
Una altra cita pels aficionats al ritmes més durs de la mà dels Lager, una proposta musical torrenca que barreja diferents estils del metall.
 

Altres concerts:

Dissabte 8 d’octubre
12:30 h. Alumnes de l’Escola Municipal de Música. Carrer Antoni Roig.
13:00 h. The Ant Path. Plaça de la Font.
18:00 h. Txus. Plaça de la Font.
19:00 h. Font-Llauradó. Plaça Mossèn Joaquim Boronat.
21:00 h. Bluesberry.  Restaurant Clamar.
00:00 h. Ade-Mas. Pàrquing Mañé i Flaquer.

Més informació: 

Torredembarra és música
Dies 7 i 8 d'octubre
Torredembarra
 

A

També et pot interessar