Cicle Gaudí
Cicle Gaudí - Centre
  • info@ciclegaudi.cat

Cartellera

Sentimental

Sinopsi

En Julio (Javier Cámara) i l’Ana (Griselda Siciliani) fa més de quinze anys que estan junts. Formen una parella que ja no es mira ni es toca, i que ha fet del combat diari l’essència de la seva relació. Aquesta nit l’Ana ha convidat a casa als seus veïns de dalt, en Salva (Alberto San Juan) i la Laura (Belén Cuesta), una parella més jove que ells, amable i simpàtica, però els "sorolls" s’han convertit en una molèstia per a en Julio i l’Ana…

La primera pel·lícula de Cesc Gay, després de l’èxit de 'Truman' (2015) és una reflexió sobre la vida en parella i la sexualitat que tracta amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’apariència.

Horaris: 

Dijous 15 d'abril: 19:30h
Cinema El Casal - Torelló

Dijous 15 d'abril: 20:00h
Ateneu Cinema - Igualada

Dissabte 17 d'abril: 18:00h
La Sala - Rajadell

Dissabte 17 d'abril: 19:00h
Antigues Escoles - Santa Maria de Miralles

Diumenge 18 d'abril: 18:00h
Teatre Els Catòlics - Cardona

Diumenge 18 d'abril: 18:00h
Sala El Sindicat - Balsareny

Diumenge 18 d'abril: 18:00h
Espai Hemalosa - Santa Maria d'Oló

Dijous 22 d'abril: 20:00h
Sala Polivalent de l'Ajuntament - Tavertet

Diumenge 25 d'abril: 18:00h
Local del Blat - Gironella

Diumenge 25 d'abril: 19:00h
Cinema Casal de Gràcia - Manlleu

Diumenge 25 d'abril: 19:00h
Can Costa Centre Cultural - Taradell

Divendres 30 d'abril: 19:00h
Auditori Joan Cererols - Martorell

Divendres 30 d'abril: 20:00h
Sala d'Actes del Centre Cultural - Navarcles

Divendres 30 d'abril: 20:00h
Centre Parroquial - Centelles

Divendres 30 d'abril: 20:15h
Espai Cultural Fàbrica Vella - Sallent

Adú

Sinopsi

En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d'una pista d'aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se a les bodegues d'un avió. No gaire lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d'un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla recent arribada d'Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a la furibunda multitud de subsaharians que ha iniciat l'assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

Horaris: 

Divendres 9 d'abril: 19:00h
Auditori Joan Cererols - Martorell

Terra de telers

Sinopsi

La Julieta, una nena de sis anys, arriba amb la seva família al lloc on es desenvoluparà la seva nova vida. És l’any 1923 i com tantes altres famílies han hagut de fugir de la misèria del camp per establir-se a Colònia, però començar de nou en un nucli tancat no serà fàcil. Els records d’una infància feliç, marcats per la industrialització, l’ànima viva d’una nena que es converteix en dona i la duresa de la guerra civil a la caiguda de la dictadura, acompanyaran l’espectador durant més de seixanta anys mostrant-li tots els camins que el destí li ofereix. Finalment els ulls de la Julieta, madurs i savis, es tancaran en l’únic lloc que ha conegut: la seva estimada Colònia.

'Terra de telers' mostra un camí poètic de la vida de dues germanes i de tots els habitants d’una colònia industrial a la llera del Llobregat (ubicada a la Catalunya Central).

Horaris: 

Divendres 23 d'abril: 18:00h
Sala El Sindicat - Balsareny

Entrada

De 0 a 4,5€ segons població/carnet (consulta els preus i descomptes aquí - enllaç)

Més informació

Cada mes, una pel·lícula a 70 poblacions de tot Catalunya!