Entorn
,
2019
Dies 4 i 5 de maig
MónNatura Delta de l'Ebre
Amposta

Curs d'hàbitats i ocells

Curs d'hàbitats i ocells per descobrir els principals hàbitats del Delta i els ocells que hi habiten, amb una part teòrica a una aula de MónNatura Delta i una part pràctica per observar i identificar els ocells al camp, a càrrec de Pere Josa, tècnic en gestió de recursos naturals i anellador de professió.

Horari: 

Dissabte: de 9 a 13h i de 14 a 18h
Diumenge: de 8 a 13h

Sinopsi: 

El Delta de l’Ebre i el seu entorn alberga una gran diversitat d’hàbitats contribuint així a la biodiversitat del territori. Les aus són un clar exemple dels animals que aprofiten aquesta diversitat d’espais naturals.

Aquest curs ens ajudarà a conèixer els principals hàbitats del delta i el seu entorn i els ocells que hi habiten. Veurem quines són les espècies d'aus que podem trobar i com és relacionen en cada espai. Hi ha ocells especialistes en un hàbitat concret i altres espècies fan servir diferents hàbitats segons l'època de l'any, les seves necessitats o  el seu cicle vital. Aprofundirem  sobre l’estat i l’evolució dels ecositemes naturals i entendrem l'afectació que això pot tenir en les aus.

Preu: 

40€
*Imprescindible fer reserva prèvia

Inscripcions: 

Telèfon: 977 053 801
info@monnaturadelta.com

Més informació: 

  • imatge de control 1per1