Jump to navigation
La Ràpita sempre ha estat un poble de grans tradicions culinàries, gràcies a la seva situació privilegiada. La gastronomia de la zona està íntimament unida amb l’ecosistema del Delta i la conservació de l'espai natural, i és per això que hi ha un gran esforç per a fer-se conèixer a nivell de productes de les Terres de l’Ebre.
Tanca els ulls i assaboreix el gust del Mediterrani, a través de les jornades gastronòmiques que se celebren al llarg de l'any i/o menjant en algun dels seus restaurants (consulta el llistat).
Orígens és la reivindicació del passat més recent de la Ràpita posat en valor, reviscut i interpretat per la ciutadania. El fet rapitenc explicat pels rapitencs a locals i forans.
El Delta de l’Ebre provoca emocions, estimula sensacions i mobilitza sentiments. És un espai per visitar i conèixer en totes i cadascuna de les estacions.
L’ampla Badia dels Alfacs, abrigada per la Península de la Banya, és un dels espais més singulars del Parc Natural del Delta de l’Ebre.
Mes de març
Dissabte 1 d'abril
Diumenge 2 d'abril
Diumenge 16 d'abril, 19h
Divendres 21 d'abril, 20h
Del 17 de febrer al 30 d'abril
Diumenge 14 de maig, 9h