Jump to navigation
La Ràpita sempre ha estat un poble de grans tradicions culinàries, gràcies a la seva situació privilegiada. La gastronomia de la zona està íntimament unida amb l’ecosistema del Delta i la conservació de l'espai natural, i és per això que hi ha un gran esforç per a fer-se conèixer a nivell de productes de les Terres de l’Ebre.
Tanca els ulls i assaboreix el gust del Mediterrani, a través de les jornades gastronòmiques que se celebren al llarg de l'any i/o menjant en algun dels seus restaurants (consulta el llistat).
Orígens és la reivindicació del passat més recent de la Ràpita posat en valor, reviscut i interpretat per la ciutadania. El fet rapitenc explicat pels rapitencs a locals i forans.
El Delta de l’Ebre provoca emocions, estimula sensacions i mobilitza sentiments. És un espai per visitar i conèixer en totes i cadascuna de les estacions.
L’ampla Badia dels Alfacs, abrigada per la Península de la Banya, és un dels espais més singulars del Parc Natural del Delta de l’Ebre.