Jump to navigation
La Ràpita sempre ha estat un poble de grans tradicions culinàries, gràcies a la seva situació privilegiada. La gastronomia de la zona està íntimament unida amb l’ecosistema del Delta i la conservació de l'espai natural, i és per això que hi ha un gran esforç per a fer-se conèixer a nivell de productes de les Terres de l’Ebre.
Tanca els ulls i assaboreix el gust del Mediterrani, a través de les jornades gastronòmiques que se celebren al llarg de l'any i/o menjant en algun dels seus restaurants (consulta el llistat).
Orígens és la reivindicació del passat més recent de la Ràpita posat en valor, reviscut i interpretat per la ciutadania. El fet rapitenc explicat pels rapitencs a locals i forans.
El Delta de l’Ebre provoca emocions, estimula sensacions i mobilitza sentiments. És un espai per visitar i conèixer en totes i cadascuna de les estacions.
L’ampla Badia dels Alfacs, abrigada per la Península de la Banya, és un dels espais més singulars del Parc Natural del Delta de l’Ebre.
De l'11 al 19 d'abril
Dimecres 23 d'abril
Del 20 de febrer al 25 de maig
Dissabte 31 de maig
De l'11 d'abril al 29 de juny