AGENDA
Menjar i beure
Jornades Gastronòmiques de la tellerina - Deltebre 2019
2019
Del 8 al 24 de març
  • Deltebre
Restaurants col·laboradors

Jornades Gastronòmiques de la tellerina

Tercera edició de les Jornades Gastronòmiques de la Tellerina a Deltebre, que donen veu a un dels productes més exquisits del territori.

Sinopsi: 

La tellerina és un mol·lusc molt apreciat entre la gent del Baix Ebre i el Montsià. Es tracta d'un producte que podem trobar sota la sorra, ja que viu en colònies als fons arenosos propers al litoral. Es pot pescar amb mètodes artesanals o semiindustrials, com l'arrossegament, les dragues, els rastells o, fins i tot, a mà. És un mol·lusc molt típic de la cuinta litoral del Delta de l'Ebre.

Programa: 

Restaurants, menús i preus (enllaç PDF)

Preu: 

Entre 28 i 40€

Organitza: 

Ajuntament de Deltebre i Federació de Comerç i Turisme (Fecotur)

Més informació: 

Et pot interessar

Espectacle 'Hipnosis' de Carine Valette i Pavel Amílcar
Divendres 22 de març, 20:30h
La Sénia
Visita guiada i tast: VIrmut, al Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant
Cada diumenge, 12h
Cornudella de Montsant
Xerrada 'L'alimentació saludable en l'etapa escolar' - Els Muntells 2019
Divendres 22 de març, 17:30h
Els Muntells
Dia Mundial del Teatre - EtcA 2019
Dimecres 27 de març
Amposta
Llibre 'Generació #LoRiuÉsVida' - Àlex de la Guia i Núria Caro
Diumenge 24 de març, 12h
Móra d'Ebre
Cocó de la Gralla - Mas de Barberans
Divendres 19 d'abril, 11h
Mas de Barberans
X Jornades gastronòmiques del corder de la Terra Alta - 2019
De l'1 al 31 de març
Batea, Bot, Gandesa, Horta de Sant Joan, El Pinell de Brai, La Pobla de Massaluca, Vilalba dels Arcs