Cap d'any - Delta Hotel 2019

Menú especial de cap d'any al Delta Hotel per donar la benvinguda al 2020, i festa, barra lliure i música en directe amb el grup Prisma i Dj Xavi Caballé.
Menú:
- Ostra del Delta amb mojito de poma Gran Smith
--
- Tàrtar de gamba amb amaniment de yuzu
--
- Llamàntol sense feina amb vel d'espàrrecs blancs
--
- Pa bao de llagostins amb salmó fumat i burrata
--
- Llom de llobarro brasejat amb escopinyes i pilpil d'espinacs frescos
--
- Envoltini de filet de vaca vella farcit de foie i mango amb reducció de vi dolç
--
- Lingot de festuc verd amb xocolata blanca, sopa de coco i pinya
*Celler:
Vi blanc: Lo Flamenk
Cava: Trencadís de Grimau
Vi negre: Toc de nas
- Cafè, carro de licors i dolços de Nadal
- Raïm de la sort
- Bossa cotilló
- Campanades en directe
- Música en directe
*Barra lliure tota la nit
A la matinada:
- Gran font de xocolata amb fruites tropicals i dolç
- Pernil al tall amb pa i tomàquet
- Regals durant la nit
Àpat i festa: 120€ | Menú infantil: 50€
Telèfon: 977 480 046
Whatsapp: 717 715 775
reserves@deltahotel.net
Restaurant Delta Hotel
Facebook Delta Hotel
Web Delta Hotel
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.