Menjar i beure
,
2019
Dimarts 31 de desembre
Delta Hotel
Deltebre

Menú de Cap d'any al Delta Hotel

Menú especial de cap d'any al Delta Hotel per donar la benvinguda al 2020, i festa, barra lliure i música en directe amb el grup Prisma i Dj Xavi Caballé

Menú: 
- Ostra del Delta amb mojito de poma Gran Smith
-- 
- Tàrtar de gamba amb amaniment de yuzu
-- 
- Llamàntol sense feina amb vel d'espàrrecs blancs
--
- Pa bao de llagostins amb salmó fumat i burrata
-- 
- Llom de llobarro brasejat amb escopinyes i pilpil d'espinacs frescos
--
- Envoltini de filet de vaca vella farcit de foie i mango amb reducció de vi dolç
--
- Lingot de festuc verd amb xocolata blanca, sopa de coco i pinya

*Celler
Vi blanc: Lo Flamenk
Cava: Trencadís de Grimau
Vi negre: Toc de nas

- Cafè, carro de licors i dolços de Nadal
- Raïm de la sort
- Bossa cotilló
- Campanades en directe
- Música en directe
*Barra lliure tota la nit

A la matinada:
- Gran font de xocolata amb fruites tropicals i dolç
- Pernil al tall amb pa i tomàquet
- Regals durant la nit

Preu: 

Àpat i festa: 120€ | Menú infantil: 50€

Inscripcions: 

Telèfon: 977 480 046
Whatsapp: 717 715 775
reserves@deltahotel.net

Organitza: 

Restaurant Delta Hotel

Més informació: 

Facebook Delta Hotel
Web Delta Hotel

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1