Jump to navigation
A partir del 25 de gener
Mes de març
Del 29 de març a l'1 d'abril
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 18 al 20 de maig
Cada dijous
Menú especial de cap d'any al Delta Hotel per donar la benvinguda al 2020, i festa, barra lliure i música en directe amb el grup Prisma i Dj Xavi Caballé.
Menú: - Ostra del Delta amb mojito de poma Gran Smith -- - Tàrtar de gamba amb amaniment de yuzu -- - Llamàntol sense feina amb vel d'espàrrecs blancs -- - Pa bao de llagostins amb salmó fumat i burrata -- - Llom de llobarro brasejat amb escopinyes i pilpil d'espinacs frescos -- - Envoltini de filet de vaca vella farcit de foie i mango amb reducció de vi dolç -- - Lingot de festuc verd amb xocolata blanca, sopa de coco i pinya
*Celler: Vi blanc: Lo Flamenk Cava: Trencadís de Grimau Vi negre: Toc de nas
- Cafè, carro de licors i dolços de Nadal - Raïm de la sort - Bossa cotilló - Campanades en directe - Música en directe *Barra lliure tota la nit
A la matinada: - Gran font de xocolata amb fruites tropicals i dolç - Pernil al tall amb pa i tomàquet - Regals durant la nit
Àpat i festa: 120€ | Menú infantil: 50€
Telèfon: 977 480 046 Whatsapp: 717 715 775 reserves@deltahotel.net
Restaurant Delta Hotel
Facebook Delta Hotel Web Delta Hotel