Llibres
,
2019
Divendres 27 de setembre, 19:30h
La 2 de Viladrich
Tortosa

Presentació del llibre 'Gràcies per la música!' de Xarli Diego

Presentació del llibre 'Gràcies per la música! Memòries d'un locutor d'èxit' (Pagès editors), de Xarli Diego

L'acte anirà a càrrec de Dídac Tomàs, director d'antena d'Imagina Ràdio.

Sinopsi: 

Aquest llibre està explicat en primera persona per Xarli Diego, el locutor musical de més èxit a la ràdio dels anys 70 i 80. T’apropa vivències amb els artistes més importants d'aquella època. A Miguel Bosé li va entregar un disc d’or al seu “Caspe Street”. Mecano van ser la nineta dels seus ulls. El 23F el va enganxar entrevistant Pecos.

Coneixeràs què se sent tenint a prop a Roger Hodgson de Supertramp, Eddy Grant o Cindy Lauper. O quan va viatjar a Londres per estar amb Dire Straits. Sabràs més coses de Boney M, Bonnie Tyler, Claudio Baglioni, Albano i Romina Power i un univers imparable d’artistes. Com Albert Hammond, Luis Miguel o Jeanette.

T’explicarà com va descobrir a Roma la nena de 9 anys Nikka Costa i el seu “On my own”. O com li van presentar a Sergio Dalma quan aquest era molt jovenet. O et parlarà del quartet The Manhattan Transfer o de l’elegant Robert Palmer. De Chris de Burg i el seu “Lady in red”. De la trobada amb Patrick Hernández i “Born to be alive”. L’especial relació amb Pino D’Angiò, l’italià de “Ma quale idea”.

Si t’agrada la música d’aquells anys, gaudiràs intensament de confessions, valoracions, complicitats... Aquest és un llibre tremendament personal, per això t’agradarà. Per recordar intensament.

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Organitza: 

Pagès editors i La 2 de Viladrich

Col·labora: 

Imagina Ràdio

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar