Família
,
2019
Divendres 30 d'agost, de 10 a 14h
Hospital Verge de la Cinta (aparcament)
Tortosa

XXV Festa dels Xiquets

En el marc de les Festes de la Cinta de Tortosa, 25a edició de la Festa dels Xiquets, amb un matí d'activitats, tallers i actuacions per als més petits de casa. 

La festa té l'objectiu d'apropar els menuts a la cara més amable dels serveis sanitaris mitjançant els tallers d'aprenentatge que imparteixen els professionals de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i del Servei d'Atenció Primària i de moltes altres entitats, proveïdors, cases comercials i voluntaris que hi col·laboren desinteressadament.

A més de les activitats tradicionals: concurs de dibuix, parc d'atraccions, trasllat de la policia local, participació dels bombers i ambulàncies, repartiment d'entrepans i refrescos, tallers lúdics i educatius... enguany el lema de la Festa “Apropa’t i porta el teu peluix” invita tots els xiquets i xiquetes que vulguin a portar el seu peluix perquè facin de “pacients” en algunes de les activitats o tallers. D’aquesta manera amb els ossets o nines de peluix es recrearan situacions de visites, proves, vacunacions o cures que els xiquets es poden trobar en la vida real amb la intenció que s’hi familiaritzin i hi perdin la por.

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta.

Organitza: 

Hospital Verge de la Cinta conjuntament amb la Comissió de Festes de l’Ajuntament de Tortosa, i amb la col·laboració i suport de moltes entitats i persones. 

Col·labora: 

Ajuntament de Tortosa.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1