AGENDA
Família
25a Festa dels Xiquets - Tortosa 2019
2019
Divendres 30 d'agost, de 10 a 14h
  • Tortosa
Hospital Verge de la Cinta (aparcament)

XXV Festa dels Xiquets

En el marc de les Festes de la Cinta de Tortosa, 25a edició de la Festa dels Xiquets, amb un matí d'activitats, tallers i actuacions per als més petits de casa. 

La festa té l'objectiu d'apropar els menuts a la cara més amable dels serveis sanitaris mitjançant els tallers d'aprenentatge que imparteixen els professionals de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i del Servei d'Atenció Primària i de moltes altres entitats, proveïdors, cases comercials i voluntaris que hi col·laboren desinteressadament.

A més de les activitats tradicionals: concurs de dibuix, parc d'atraccions, trasllat de la policia local, participació dels bombers i ambulàncies, repartiment d'entrepans i refrescos, tallers lúdics i educatius... enguany el lema de la Festa “Apropa’t i porta el teu peluix” invita tots els xiquets i xiquetes que vulguin a portar el seu peluix perquè facin de “pacients” en algunes de les activitats o tallers. D’aquesta manera amb els ossets o nines de peluix es recrearan situacions de visites, proves, vacunacions o cures que els xiquets es poden trobar en la vida real amb la intenció que s’hi familiaritzin i hi perdin la por.

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta.

Organitza: 

Hospital Verge de la Cinta conjuntament amb la Comissió de Festes de l’Ajuntament de Tortosa, i amb la col·laboració i suport de moltes entitats i persones. 

Col·labora: 

Ajuntament de Tortosa.

Més informació: 

Et pot interessar

II Festa de l'Ecoturisme del Delta de l'Ebre - 2020
Dies 6, 7 i 8 de març
Sant Jaume d'Enveja
24a Festa del Trinxat, Puigcerdà, 2019
Dissabte 22 de febrer, 21h
Puigcerdà
Del 23 al 25 de febrer
Cadaqués
Carnaval, Carnestoltes, Màscara, Antifaç
Del 21 al 23 de febrer
Riudoms
Nuri Total
Dissabte 29 de febrer, 12h
Barcelona
Teatre familiar 'Les Clinck' de la companyia Les Bianchis
Diumenge 1 de març, 17h
Albons
Carnaval d'Arbeca, 2020
Dissabte 29 de febrer
Arbeca
Carnaval d'Alcover, 2020
Dissabte 22 de febrer, 18h
Alcover