Menjar i beure
,
2020
Dissabte 15 de febrer, 21:30h
Delta Hotel
Deltebre

Sopar maridatge amb Mas Foraster al Restaurant Delta Hotel

Sopar maridatge amb els vins del celler Mas Foraster, de Vila vinoteca, acompanyat d'un menú especial. 

Menú
- Ostra amb aire de llet de tigre
- Taco d'anguila fumada amb all blanc de taronja i tàrtar d'albergínia
- Mini caneló de pop, llagostí i maionesa d'alvocat
- Sopa de llamàntol i calamar de potera
- Llobarro sense feina amb crema safrà i pak choi a la brasa
- Terrina de garrí amb salsa de mangrana acompanyat de coca de poma
- La nostra versió del Magnum de xocolata blanca i toffee de moniato

Preu: 

40€ 

Inscripcions: 

Telèfon: 977 480 046
Whatsapp: 717 715 775
reserves@deltahotel.net

Organitza: 

Restaurant Delta Hotel

Més informació: 

Facebook Delta Hotel
Web Delta Hotel

  • imatge de control 1per1