Arts
,
2021
Dissabte 24 d'abril, 18h
Saló Polvorí - Parador de Turisme
Tortosa

Conferència i projecció de 'Bestiari'

Conferència i projecció de 'Bestiari' de Verònica Hernández Royo i Christopher Picón. Verònica Hernández és coreògrafa i directora de la companyia de dansa La Dama, finalista dels #4 Sobabova Dance Awards de París amb la peça 'NO', finalista de la categoria de dansa urbana en el 19è Certamen Internacional Burgos Nueva York amb 'NEUQUÉN QUIMEY', representants d'Espanya al Pool Internacional Tanzfilm Festival 2020 a Berlín amb els seus curts 'NO' i 'NEUQUÉN QUIMEY' i la seua última pel·lícula 'MERMAIDS' ha estat premiada per Choreoscope i programada a la Quinzena Metropolitana de Dansa a Barcelona. La seua primera peça de gran format, 'Bestiari', programada també en aquesta edició del Hop, ha sorgit de les seues investigacions teòriques i pràctiques passades del format audiovisual al format escènic.

Les seues investigacions en el camp del cine dansa han anat de la mà del fotògraf i filmmaker Christopher Picón, amb qui ha desenvolupat tot un projecte coreogràfic pensat des de i per a la pantalla que serà presentat al complet en el Saló Polvorí del Parador de Turisme de Tortosa.

El Christopher i la Verònica no només presentaran íntegrament el seu treball audiovisual, sinó que a més conduiran una breu conferència teòrica a mode d'introducció al seu imaginari cinematogràfic en una jornada on dansa i pantalla es fan una sola i es fusionen tot esborrant els límits entre ambdues. En acabar la projecció, s'obrirà el torn de preguntes per tal que el públic pugue conversar directament amb els artistes i resoldre dubtes i generar debat.

Inscripcions: 

Reserva la teva plaça a l'adreça vhernandezroyo@gmail.com

Més informació: 

  • imatge de control 1per1