Activa't
,
2021
Diumenge 4 d'abril, 10h
Mirador de l'Embut
Amposta

Descoberta de natura a l'Embut

Declarat recentment com a zona natural de fauna salvatge, es troba situat en una zona on anys enrere hi havien camps d’arròs, actualment reconvertida en entorn salvatge. En aquest punt hi trobem un mirador, al costal del qual s’hi troba una caixa de fusta que serveix de niu per rates penades, la més gran d’Europa. El Delta de l’Ebre és una de les zones de cria més importants per aquests quiròpters, ja que l’animal aprofita l’estiu per menjar molt i passar l’hivern a coves o llocs frescos. Els ratpenats s’alimenten de tot tipus d’insectes, sobretot mosquits, actuant com a controladors biològics d’aquestes plagues, ja que són capaços de menjar entre 500 i 1.000 mosquits al dia.

Els guies de GEPEC donen una visió ecològica i sostenible d’un dels punts amb més sensibles del Delta de l’Ebre, l’Embut. Mitjançant una visita guiada podreu descobrir indrets com la llacuna de l’Encayissada, l’Embut i altres indrets del Delta! Així mateix, descobrireu quin paper juguen les llacunes, així com la fauna i flora que hi amaguen, mentre observem l’entorn natural.

Es recomana portar roba còmoda, aigua i esmorzar. També es recomana portar una guia de natura i prismàtics per viure l’experiència plenament. El grau de dificultat d’aquesta activitat en família és mitjà i es sugereix que els participants tinguin més de 8 anys.

Preu: 

7€ | Reserves aquí (enllaç)

Més informació: