Espectacles
,
2022
Dilluns 11 de juliol, 22h
Parc del Riu
Deltebre

Espectacles 'Broken hip and the unbreakable spirit' + H.A.R.L.E.M.

En el marc del Festival Deltebre Dansa, nit d'espectacles amb 'Broken hip and the unbreakable spirit', un duet sonorament poderós creat per Lucija Romanova i Alex Paton, que desemmascaren els seus profunds viatges emocionals i les seves transformacions com a artistes; i 'H.A.R.L.E.M', de Carla Segòvia i Guillermo Aguilar, que  prenen prestats alguns elements del Vogue de la vella escola i el zapateado del folklore mexicà, per posar-los en diàleg amb la dansa contemporània.

Sinopsi: 

'Broken hip and the unbreakable spirit'
Què fa a un ésser humà estar constantment en el camí? A cada amant una desesperança, a cada llar una angoixa, a cada moviment un dolor, a cada paraula una necessitat d'amor. És a l'anhel de les cordes i l'estrèpit dels riffs on troben la seva àncora, és tot el que tenen. Ens atrauen dins i fora de la desesperació, la devoció, la passió, el sacrifici i l'humor. És només una altra actuació de ball? O una promo per al seu nou àlbum?

'H.A.R.L.E.M.'
Un meticulós treball de folklore mexicà en diàleg amb dansa contemporània on la música determina els moviments i juga amb la síncope per canviar constantment la jugada. Una peça presentada en duet que uneix tots aquests elements en una estètica particular i genera un ambient de moviment constant, d'inici a fi.

Preu: 

5€/nit (Venda d'entrades aquí - enllaç)

Organitza: 

ROPA - Roberto Olivan Performing Arts 

Col·labora: 

Ajuntament de Deltebre

Més informació: 

  • imatge de control 1per1