Espectacles
,
2022
Divendres 8 de juliol, 22:30h
Parc del Riu
Deltebre

Espectacles '¿Hasta dónde?' + 'The Renegade Master' + 'Ballroom Imprevisto'

En el marc del Festival Deltebre Dansa, nit d'espectacles amb '¿Hasta dónde?' de la companyia Sharon Fridman, 'The Renegade Master' a càrrec del duet format per Juan Sanchez i Isabel Alvarez, i 'Ballroom Imprevisto', amb els artistes Milan Herich i David Zambrano.

Sinopsi: 

'¿Hasta dónde?'
Rendits a la deriva del cos, vam començar a abandonar allò que ens impedia ser. Un vals apareix, ens apropa, emergeix entre nosaltres un pont, una possibilitat. Desconeixem el parador del viatge però sabem que ja no hi ha tornada ni fluctuació possible. Ens reconeixerem després del llindar, en aquest brot del camí on els nostres cossos finalitzen el descens. Per pujar primer hem de baixar, però fins on?

'The Renegade Master' 
Som testimonis i alhora còmplices de la destrucció del nostre planeta, emergència social, emergència climàtica… Som la causa i alhora la possible solució al problema.The Renegade Master té un missatge carregat de crítica política i ironia. Una crítica amb la veu de Donald Trump però que pretén criticar totes les formes polítiques que allunyen les persones de viure una vida digna. Aquest duet neix des de la necessitat de criticar una realitat absurda que se'ns escapa de les mans.

'Ballroom Imprevisto'
Un esdeveniment de ball únic en el qual dos artistes, Milan Herich i David Zambrano, componen i realitzen espontàniament duos de ball en parella amb música de Big Band que es selecciona el mateix dia de l'actuació. El públic experimentarà un enfocament únic al ball en parella amb un joc de mans eloqüent i sofisticat i un constant intercanvi de lideratge a l'escenari. Els artistes ballen com dues boles de foc: calentes i brillants.

Preu: 

5€/nit (Venda d'entrades aquí - enllaç)

Organitza: 

Roberto Olivan Performing Arts (ROPA)

  • imatge de control 1per1