Música
,
2023
Dimarts 18 de juliol, 20:30h
Reials Col·legis
Tortosa

Concert ‘Les compositores al voltant de Felip Pedrell’

En el marc del Proto-fest 3. Festival de Música de Tortosa, concert ‘Les compositores al voltant de Felip Pedrell’ a càrrec d'Accent Ensemble, que va nàixer arran de la iniciativa d’un grup de músics apassionats per la Música de Cambra que es troba establert i actiu a les Terres de l’Ebre. Cadascun dels músics ha tingut la seva trajectòria personal abans d’iniciar el projecte en comú. Aquest quartet es marca com a fita la recerca, difusió i gaudi arreu del nostre territori del repertori cambrístic de tots els temps.

Entre els diversos interessos musicals en què ha anat aprofundint, es troba en procés de recuperació de patrimoni musical, totalment inèdit, de les dones compositores deixebles del mestre Felip Pedrell -1841-1922-, com ara composicions de Ll. Casagemas, Ll. Bosch, N.Freixes o A. Armengol. En aquesta ocasió Accent Ensemble comptarà, com a artista invitada, amb la reconeguda soprano Teresa Garrigosa, que encapçala la investigació de les dones compositores en el nostre territori.

Preu: 

5€ | Compra l'entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació PROTO Festival de Música de Tortosa

Col·labora: 

 

Ajuntament de Tortosa, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Tarragona, Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i Institut Català de les Dones.

Més informació: 

Web Proto- 
Facebook Proto-

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1