Música
,
2023
Divendres 3 de març, 19h
Patronat Obrer
Tortosa

Concert 'Un passeig musical pel modernisme català'

Concert 'Un passeig musical pel modernisme català', a càrrec de Garrbuix Duet (violí, acordió i piano), grup reusenc format per Albert Galcerà i Albert Carbonell que oferirà un programa format per música de compositors catalans de principis del segle XX. 

Una primera part amb obres de Frederic Mompou, Manuel de Blancafort, Enric Morera, Enric Granados, Eduard Toldrà, compositors i creadors del modernisme musical català; i una segona part amb tonades franceses per a violí i acordió, Tangos argentins, Boleros i Swings…

Sinopsi: 

Ens trobem entre el 1900 i el 1930, ens posem el "tratjo" dels diumenges i anem a veure un concert al Palau de la Música on interpreten obres per a violi i piano dels compositors catalans més coneguts de l'época. En acabar el concert, anem al café "Els Quatre Gats" o a qualsevol dels cafès barcelonins que estan de moda, on l'ambient de fons ens porta el so d'un violinista i un acordionista que estan interpretant músiques amb els ritmes més populars i moderns del moment. Aquests dos blocs són els que podrem escoltar en la proposta que ens presenta Garbuix Duet.

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Organitza: 

Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa

Més informació: