Entorn
,
2023

Un Delta de Sensacions

Experiència 'Un Delta de Sensacions', una visita on els sentits prenen protagonisme per endinsar-nos al Delta de l'Ebre des d'una perspectiva sensorial i autèntica per descobrir les arrels del Delta, la seva olor i el paisatge. Amb els cinc sentits descobrirem el Delta tot tastant, tocant, sentint, olorant i escoltant.

L'activitat inclou la visita a MónNatura Delta i una petita degustació gastronòmica amb copa de vi per acabar gaudint finalment de la màgia de la posta de sol al Mirador 360º.

*S’ha de venir 45 minuts abans de l’activitat si es vol visitar el centre d’interpretació o fer una passejada amb les barques de perxar.

Horari: 

Divendres i dissabtes: a les 19:30h
(Del 14 de juliol al 9 de setembre)

Sinopsi: 

El Delta de l’Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és la bassa de la Tancada i les Antigues Salines de Sant Antoni. En aquest lloc veurem el Delta més autèntic i salvatge, en un moment en què el paisatge es transforma i es tenyeix amb els colors de la posta de sol. A MónNatura podem contemplar aquest espectacle des d’una posició privilegiada, des del Mirador 360º, al costat de la Llacuna de la Tancada, prop del mar i amb vistes que arriben fins als Ports i la Serra del Montsià.

Preu: 

 

17€ adult | 8,5€ infants (de 5 a 12 anys) | Gratuït menors de 5 anys
Comprar entrades aquí (enllaç)

Inscripcions: 

*Imprescindible fer reserva prèvia

Organitza: 

Fundació Catalunya - La Pedrera

Més informació: 

Web MónNatura Delta de l'Ebre
Telèfon: 977 053 801
info@monnaturadelta.com

  • imatge de control 1per1