Activa't
,
2016
De gener a març (segons curs)
Escola d'Art i Disseny
Tortosa

Cursos de curta durada Escola d'Art i Disseny Tortosa

Cursos de curta durada (gener - març) de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tortosa, de diferents disciplines: 

- Fotografia aplicada a la ceràmica
Dates: del 25 al 29 de gener
Horari: de 15:45 a 20:45h 
Preu: 90,25€
Professora: Montse Llanas
> El curs se centra en el desenvolupament de la tècnica de transferència directa de fotocòpies (litografia) de la tècnica de fotoceràmica mitjançant el procés de la goma bicromatada directa. 

-  Gravat contemporani - Fotogravat
Dates: de l'1 al 5 de febrer
Horari: de dilluns a dijous de 17 a 21h 
Preu: 72,20€ 
Professor: David Curto
> Procés de gravat que utilitza tècniques fotogràfiques. Fotogravat, tècniques d'estampació amb discurs contemporani, emulsions fotosensibles, àcids i reproducció d'imatges mecàniques. 

- Conservació i restauració d'art contemporani
Dates: Dies 1, 2 i 3 de febrer
Horari: de 10 a 13h i de 16 a 19h 
Preu: 64,98€ 
Professor: Lino García Morales
> La conservació i restauració de l'art contemporani té com objectiu treballar l'art dels nous mitjans, projectes artístics que han utilitzat les noves tecnologies. En aquest curs, tractarem nous conceptes i nous sistemes per aconseguir que aquestes obres creades amb noves tecnologies (i, per tant, nous materials) siguin perdurables, fet que ens farà plantejar com conservar i restaurar en cada cas. 

- Música interactiva
Dates: entre març i abril
Horari: Divendres de 16:15 a 20:15h 
Preu: 72,20€ 
Professors: Eva Domènech Grau i Jordi Planas Ester
> Després d'una primera introducció a l'art digital, ara ens centrem en un dels camps més interessants de la creació contemporània digital: la generació musical per ordinador. 
Es farà un breu repàs a la història de l'art sonor, es treballaran les principals tècniques i processos de la música generada per ordinador, per acabar desenvolupant instruments interactius sonors. 

Més informació: 
Telèfon: 977 444 163
eadtortosa@dipta.cat

     

  • imatge de control 1per1