Jump to navigation
Diumenge 24 de novembre, 11h
Diumenge 24 de novembre
Dies 23 i 24 de novembre
De l'1 al 24 de novembre
Del 8 al 24 de novembre
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Per celebrar la nit de Cap d'Any, la Sidreria Amets de Tortosa ofereix un menú especial per oblidar-nos de cuinar i només gaudir de la família i amics en una nit tan especial.
MENÚ:
Entrants: - Pernil ibèric amb torrades de pa amb tomàquet - Carpaccio de bacallà amb tomàquet i a les fines herbes - Foie d'oca casolà amb mermelada de taronja - Llangostins flamejats al whisky
Primer plat: - Rap, amb una crema de cava i gambes
Sorbet de cava
Segon plat: - Medallons de filet de porc al Pedro Ximénez amb dàtils i prunes
Postre: - Goxua (postre típic de la Sidreria)
- Cafès- Raïm de la sort i bossa de cotilló (campanades a les 2 pantalles gegants)
- 1 gintònic, combinat o copa (després del raïm)
- Begudes: Vi blanc DO Terra Alta - Brau de Bot Vi negre DO Rioja - Crianza, Aranzubia Sidra - Autoservei Cava - Brut Nature, Mª Blanca Butí Aigua
Preu per persona: 62€ (IVA inclòs) Places limitades.
Més informació i contacte: Telèfon: 977 44 66 99www.sidreriaamets.comwww.facebook.com/amets.sidreria