Menjar i beure
,
2016
Dissabte 31 de desembre
Sidreria Amets
Tortosa

Sidreria Amets - Menú de Cap d'Any

Per celebrar la nit de Cap d'Any, la Sidreria Amets de Tortosa ofereix un menú especial per oblidar-nos de cuinar i només gaudir de la família i amics en una nit tan especial.  

MENÚ: 

Entrants:
- Pernil ibèric amb torrades de pa amb tomàquet
- Carpaccio de bacallà amb tomàquet i a les fines herbes
- Foie d'oca casolà amb mermelada de taronja
- Llangostins flamejats al whisky

Primer plat: 
- Rap, amb una crema de cava i gambes

Sorbet de cava

Segon plat: 
- Medallons de filet de porc al Pedro Ximénez amb dàtils i prunes

Postre: 
- Goxua (postre típic de la Sidreria) 

- Cafès
- Raïm de la sort i bossa de cotilló 
(campanades a les 2 pantalles gegants) 

- 1 gintònic, combinat o copa 
(després del raïm) 

- Begudes: 
Vi blanc DO Terra Alta - Brau de Bot
Vi negre DO Rioja - Crianza, Aranzubia
Sidra - Autoservei
Cava - Brut Nature, Mª Blanca Butí
Aigua

Preu per persona: 62€ (IVA inclòs) 
Places limitades.

Més informació i contacte: 
Telèfon: 977 44 66 99
www.sidreriaamets.com
www.facebook.com/amets.sidreria

   

  • imatge de control 1per1